EKSKLUZIVNO ZA ALO! Ana Bekuta o angažmanu u "Zvezdama Granda" i koncertima: "Najbolje je da se ne vidimo neko vreme!"

Pevačica se tokom krize koronavirusa fokusirala na druge stvari.

Ana Bekuta
Foto: E-stock

Pevačica Ana Bekuta ovo leto provodi u Beogradu iako se nedavno pisalo da je u svom rodnom Priboju, ona je za naš  Alo.rs. ispričala kako provodi dane u prestonici i kakvi su joj planovi za dalje. 

- U Beogradu sam. Divno se osećam. Organizovala sam sebi vreme iako ne radim. Šetam svakodnevno, a ono što me veoma ispunjava je plivanje na bazenu kod moje kume - rekla je nam je Ana.

Ana Bekuta
Foto: E-stock

Kada su nastupi u pitanju, pevačica je bila iskrena. 

- Ne nedostaje mi da nastupam, jer ipak, ja sam imala dosta nastupa. Prija mi ova pauza, ali naravno, nedostaje mi publika. Ono što je bitno i najbolje za sve u ovom trenutku jeste to da se ne vidimo neko vreme, dok se situacija sa koronavirusom ne smiri - objašnjava nam Ana.

Ana Bekuta je već nekoliko godina član žirija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". 

Ana Bekuta
Foto: E-stock

- I ove godine ću biti u žiriju, zakazana su nam snimanja u septembru i nadam se da će sve biti u redu i tada, jer evo, kako stvari stoje i đaci septembra kreću u škole, tako da verujem da će snimanja biti. Imamo 5 zakazanih emisija - uvereno kaže pevačica.

Ono šo je veoma raduje jeste koncert koji je zakazala za oktobar ove godine. 

- Kao što sam rekla, publika mi mnogo nedostaje, a znam i ja njima. Zakazala sam koncert za 7. oktobar u Sava Centru, pa se najsikrenije nadam da će se situacija sa koronavirusom do tada smiriti i da ćemo onovo uživati u pesmi i veseliti se zajedno - ushićeno je rekla Ana Bekuta.

  

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi