OVO RADI NEKOLIKO PUTA NEDELJNO Ana Bekuta na specijalnom režimu, otkrila sve detalje estetskih korekcija! (FOTO)

„Trenutno zatežem vrat i podbradak specijalnim vakuumom i laserskim zracima, ali još uvek ne razmišljam o operacijama“, otkriva pevačica za „Alo!“

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Privatna arhiva

Pevačica Ana Bekuta, koja će u septembru napuniti 60 godina, izgleda bar deceniju mlađe, zahvaljujući raznim neinvazivnim metodama podmlađivanja kojima se ona, u poslednje vreme, sve češće podvrgava. Ali kako je za „Alo!“ istakla, još uvek nije radila nijednu plastičnu niti rekonstruktivnu operaciju, ali ne beži ni od toga kada za to dođe vreme. OVDE pročitajte koje detalje je Ana otkrila o Karleuši! 

 

- Još uvek ne razmišljam da idem pod nož i da se podvrgavam plastičnim operacijama, a već sam probala i svakodnevno koristim sve što je u domenu lasera, vakuuma ili nečeg što ne boli, a pomaže - kaže iskreno za „Alo!“ pevačica i ističe da je odnedavno postala prometerka jednog kozmetičkog salona koji u svojoj ponudi ima najsavremenije proizvode, tehnike i aparate za negu kože. OVDE pročitajte šta je Ana rekla o svađi sa Snežanom Đurišić!

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Privatna arhiva

 - Idem kod njih dva-tri puta nedeljno i tako održavam teksturu kože. Uglavnom želim da isprobam na sebi sve ono što je najbolje. Trenutno zatežem vrat i podbradak specijalnim vakuumom i laserskim zracima. Pojavi se crvenilo, ali brzo prođe. Efekat je vidljiv odmah i zaista sam prezadovoljna rezultatima - kaže Ana za „Alo!“ i objašnjava da joj se na taj način ujedno pospešuje i proizvodnja prirodnog kolagena, te da joj je koža sjajna i zategnuta kao kod mlade žene.

Takođe, pevačica je, kako kaže, svoj život promenila iz korena, pa je tako i navike promenila. Sada pazi šta jede, ne pije alkohol, ima više energije i izgubila je na kilaži.

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Privatna arhiva

- Džaba vam sva spoljašnja nega i rad na spoljašnosti ako se hranite nezdravo i nedovoljno spavate... Ja sam na specijalnom režimu ishrane, popijem dnevno litar i po vode i isto toliko čaja, hranim se zdravo i treniram. Rezultati se naravno vide - završava Ana Bekuta. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi