Vip
Alo
Vip

Alo

Foto: Alo

PROČITAJTE JOŠ:

- Oni su divni ljudi, pravi domaćini. To će vam svi ovde reći. Poštena kuća, radna i vredna - rekli su gotovo uglas. Jedan od njih, sada vlasnik kafića u kojem smo sedeli, otkrio nam je da je svojevremeno radio kod Bogdaninih roditelja u klanici.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E-Stock/ Strahinja Kostić

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, Foto: E-Stock/ Strahinja Kostić

- Radio sam kod njih tri godine. Nemam ni jednu ružnu reč da vam kažem. Skromni, vredni, pošteni… Ako budete išli kod njih, pozdravite ih od Džeksne, tako su me zvali - rekao nam je mladić po imenu Anđelko. 

Roditelji Bogdane Rodić

Alo!/Nenad Vujanović

Roditelji Bogdane Rodić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Ovaj drugi, koji se predstavio kao Uroš, šalio se kako je bio zaljubljen u Bogdanu kao klinac, a drugari koju su bili tu s njim uporno su ga provocirali kako će zbog ove priče dobiti nokaut od Veljka, te da mu je bolje da se time ne hvali. Smeh i šalu prekinuo je čovek, koji se predstavio kao domar osnovne škole, upitavši nas o kome se raspitujemo. Kada smo mu rekli, oduševio se.

- Šta da vam kažem o devojci čija slika i danas stoji na oglasnoj tabli naše škole za sve zasluge u košarci? Ona je bila izvanredna u sportu, ali i u školi uopšte - rekao nam je domar škole koju je pohađala Bogdana, a potom smo se uputili u dom Rodića.

- Nije mi teško palo ovo sada, kada su došli ovde da je zvanično zaprose. To je bilo lepo, veselo… Imali smo i finu večeru… Ali mnogo mi je teško pala ta njihova tajna veridba. Veljko nije mogao da dočeka, pa ju je prvo tajno verio. Ceca je to saznala iz novina, a ne od njega, a meni su javili telefonom. Bogdana me nazvala i rekla: "Mi smo se verili". I šta sam ja mogao da kažem?! Sve sam podržao. Da ne kvarim - ispričao nam je Bogdanin tata, a kako su nas dočekali roditelji buduće gospođe Ražnatović i šta su nam otkrili o Ceci, Veljku, ali i ćerki  pročitajte u najnovijem broju VIP magazina.

Lazar Ristovski

screenshot

Lazar Ristovski, Foto: screenshot

Osim toga, ne propustite ni veliki intervju sa glumcem Lazarom Ristovskim, čiji će najnoviji film "Kralj Petar Prvi" premijerno biti prikazan 5. decembra. Proslavljeni glumac je otkrio zbog čega sedam godina nije igrao ni u jednom filmu, šta sebi najviše zamera, ali i kako je izgledo rad sa sinom Petrom, koji je režirao film.

Samo u VIP magazinu otkrijte šta je porodica Darka Lazića preduzela kako bi pevač probleme sa narkoticimia ostavio iza sebe, a ne propustite ni iskreni intervju sa Miom Borisavljević, koja je, bez dlake na jeziku odgovorila, na sva škakljiva pitanja. 

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 26. novembra na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".