Aleksandra Prijović PRVI PUT otvorila dušu o Filipu, sinu, karijeri, ali i otkrila TAJNI recept ZA MRŠAVLJENJE!

Blic/R.J. | vip 2019-07-19 10:30:40 2019-07-19 10:30:40

Brenina snajka otkriva sve ono što zanima javnost...

E-Stock

PROČITAJTE JOŠ:

Uspešna je pevačica, dobro se snalazi kao mama, a najbolja je supruga svom partneru Filipu Živojinoviću. S Aleksandrom Prijović pričali smo o svemu što joj trenutno ispunjava život, a ne krije da bi volela da dobije i drugo dete koje će biti brat ili sestra malenom Aleksandru. Ipak, za tako nešto će sačekati dve godine.

"Volela bih da sačekam bar dve, tri godine, a svakako zbog carskog reza ne bih mogla ranije, tako da će sigurno proći dve godine pre drugog deteta", kaže nam odmah na početku razgovora Aleksandra.

Nedavno je nastupila na festivalu na Sajmu, a više hiljada ljudi ju je slušalo dok je pevala najnovije hitove. Publika joj je veoma nedostajala, a publici je pokazala i zavidnu figuru.

"Kako da ne. Jedva sam čekala da stanem na binu i da zajedno pevamo. Ovo je bila divna pauza u kojoj sam uživala, a povratak nastupima sam jedva čekala. Osećaj kada izađete ljude i vidite koliko vas vole je neopisiv. Što se tiče figure, eh, uloženo je tu dosta truda. Jednostavno, hranila sam se zdravo i smanjila obroke. A šta mi je nedostajalo? Pa, kao i svima, testo i slatko... ali, navikla sam se već. Kad vidim rezultate, bude lakše, kao i svima."

Proverili smo i šta joj je bilo najteže tokom držanja dijete.

"Pa moram vam priznati da nije bilo toliko teško. Cilj je bio da se vratim na staru kilažu, ali i da se osećam lepo i budem zdrava, tako da sam ja vojnik kada znam da je to dobro za mene. Kako su kilogrami išli dole, a ja bila zadovoljna, tako je bilo sve lakše", iskrena je mlada pevačica.

Suprug Filip Živojinović joj je podrška u svemu. Ipak, postoje momenti u kojima se sukobe.

"Naravno da nekad imamo različita mišljenja, ali nas dvoje sjajno funkcionišemo, jer uvek nađemo zajednički jezik i shvatimo koje rešenje je najbolje. Kompromis i tolerancija su ključ zdravog odnosa", dodaje Aleksandra.

Budući da su Živojinovići poznati kao ljubitelji dobrog alkohola, a odnedavno imaju i svoju marku vina, proverili smo kako Aleksandra izgleda kada popije i da li je od onih kojima se omakne čašica više.

"Volim i ja da popijem dobro vino i mi smo veseljaci svi, tako da pokoja čaša nikad nije naodmet... Ja sam neko ko u svemu, osim u šopingu, ima meru, tako da ne preterujem u alkoholu..."

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović retko dele intimne trenutke sa javnošću, ali on nedavno nije odoleo da ne podeli prizor pun ljubavi sa javnošću. Par se pre nekoliko dana vratio s odmora u Monte Karlu, gde su u potpunosti bili posvećeni jedno drugom i sinu Aleksandru. Tamo je nastala i ova fotografija, na kojoj pevačica i njen suprug razmenjuju poljupce na ulici, a pozitivne komentare odmah su im uputili kako obožavaoci tako i brojni prijatelji među kojima su i blogerka Zorannah i pevač Željko Samardžić.

BONUS VIDEO:

Nova emisija na alo.rs! Poznata pevačica se preznojila dok je odgovarala na NJEGOV KOMENTAR!

 

Expand player
Pogledajte više