Aleksandra Prijović
Nenad Vujanović/Alo!
Aleksandra Prijović

Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra Prijović krenula je stopama svoje svekrve Lepe Brene, te se bacila na glumu.

Prema pouzdanim informacijama, Prija će imati ulogu u četvrtoj sezoni popularne serije "Ubice mog oca", gde će se pojaviti u dvema epizodama, ekskluzivno saznaje "Kurir".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevačica je već snimila svoje scene s glumicom Milenom Vasić, koja se u seriji vraća kao pevačica Biba. Doduše, za razliku od Brene, koja je bila glavna glumica u megapopularnom filmskom serijalu "Hajde da se volimo", zvezda "Granda" koja je još na početku karijere, ima epizodnu ulogu. Ona, naime, igra pevačicu, ali ne sebe, već lik koji se zove Mila.

Aleksandra Prijović

E-Stock/Ivan Dobričić

Aleksandra Prijović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Prija je oduševljena novim angažmanom, iako je najpre bila skeptična da li će moći da iznese ulogu onako kako scenario zahteva, pa se malo dvoumila da li da prihavati. Iako stalno ističe da joj je beba koju su pre pet meseci dobili ona i njen suprug Filip Živojinović prioritet, folkerka ipak nije odolela šansi da se oproba i kao glumica, pa je pristala da potpiše ugovor s producentima.

- Aleksandra je bila zatečena pozivom da igra u seriji, ali s obzirom na to da voli izazove i da joj znači ta vrsta popularnosti, shvatila je da će joj to biti pogodno za karijeru. S druge strane Priji odgovara što je krenula stopama svoje svekrve Lepe Brene. koja ima i te kako značajno člumačko iskustvo. Brena je doduše, snimala film o sebi i čitava produkcija i glumačka podela je bila njoj podređena, dok će Aleksandra imati malu ulogu, ali je svesna da će joj to povećati popularnost.

Aleksandra Prijović

E stock

Aleksandra Prijović, Foto: E stock

Filip joj je rekao da obavezno prihvati ponudu, a kuma Jelisaveta Orašanin, koja je takođe igrala u "Ubicama", pomogla joj je u pripremi uloge - otkriva izvor i dodaje da su pojedine scene s Prijovićevom i Vasićevom već snimljene na jednoj od lokacija u Zemunu, a prisutni koji su bili na setu kažu da se pevačica solidno snašla. Aleksandra se nije oglašavala povodom ove situacije.

BONUS VIDEO:

Pevačica Tamara Milutinović: Saša Popović mi je zabranio da uđem u Zadrugu!