Aleksandra Prijović
E-stock
Aleksandra Prijović

E-stock

Foto: E-stock

Pevačica Aleksandra Prijović odlučila je da otvoreno priča o detaljima iz privatnog života. Ona je ovom prilikom istakla i kako bi više volela da je muškarac, s obzirom na to da je u velikoj meri zamara spremanje.

- Spremanje kod žena uvek traje, volela bih da sam muškarac i da se spremim za deset minuta, ali moram žensko sam da bih izgledalo lepo. Nisam svaki dan sređena. Kada sam kod kuće potpuno sam normalna obučena, zavežem punđicu i to je to, samo kada su snimanja onda se sredim - rekla je Aleksandra na početku razgovora sa medijima.

Aleksandra Prijović

Printscren

 Foto: Printscren

U poslednje vreme često se priča i o odnosu Aleksandre Prijović i Cecine ćerke Anastasije Ražnatović. Ovom prilikom Aleksandra je istakla kako se njih dve nikada nisu posvađale, a nedavno je rekla i kako bi joj pevala na svadbi.

- Nismo se nas dve posvađale, niti smo imale ikakav problem - rekla je Aleksandra, koja je istakla i kako često plače u privatno vreme.

Već mesecima u svetu, i kod nas, aktuelna je situacija oko koronavirusa. Aleksandra je ovom prilikom iznela i svoj komentar.

- Bila sam u mnogo situacija sa ljudima koji su bili zaraženi, a da to nisu znali, i nisam se razbolela. Ako je suđeno, eto... Izgleda da mi je imuni sistem odličan - rekla je pevačica