Aleksandra Prijović
ATA
Aleksandra Prijović

ATA

Aleksandra Prijović, Foto: ATA

Pevačica Aleksandra Prijović testirala se danas na koronavirus, s obzirom da je prisustvovala na Cecinom slavlju, nakon kojeg su Ceca, njen sin Veljko, voditeljka Dušica Jakovljević i frizer Stevan Radivojević zaraženi koronom. Međutim, Aleksandra večeras ima zakazan nastup na splavu "Port". A kako je navela, posle par sati od testiranja, večeras sujoj stigli rezultati krvi koji su pokazali da je negativna, dok rezultate brisa još uvek čeka.

“Radila sam oba testa. Vadili su mi krv i urađen mi je bris. Rezultati krvi su mi odmah pokazali da sam negativna, dok će mi rezultati brisa sutra biti gotovi. Lekari su mi rekli da nemam koronu i da je u 99% slučajeva test na vađenje krvi tačan. Ja ću svakako paziti na svom nastupu večeras”, rekla je Aleksandra.

Aleksandra Prijović

ATA

Aleksandra Prijović, Foto: ATA

Bez obzira što nije stopostotno sigurna da je negativna na virus, ona je odlučila da večeras ipak održi nastup i na taj način dovode u potencijalnu opasnosto sve prisutne na večerašnjem nastupu. Naime, pomenuti beogradski splav prima oko 500 ljudi ali po tvrdnjama lekara nema mesta panici.

Aleksandra je na svoj prvi nastup nakon pandemije korona virusa, došla sa svojim partnerom Filipom Živojinovićem.

- Nema opuštanja kada je u pitanju Covid-19, i svakako neću više izlaziti po kafićima i restoranima kao što sam radila, kada je ukinuto vanredno stanje. Nije mi bilo svejedno kada sam čula šta se sve dešava u porodici Ražnatović, kome bi pa bilo svejedno, ali hvala Bogu svi smo testirani i nema mesta panici - rekla je Aleksandra.

Podsećamo, Svetlana Ražnatović je nakon prvog testa preko vađenja krvi bila negativna, dok je PCR test, odnosno bris grla i nosa pokazao da je ipak zaražena koronom, kao i njen sin Veljko.

Aleksandra Prijović

ATA

Aleksandra Prijović, Foto: ATA

“U toku današnjeg dana moja porodica i ja smo testirani na Covid 19. Rezultati: Negativni. P.S. Nema mesta senzaciji kod ovako ozbiljne teme”, napisala je Ceca isprva, dok je danas nakon rezultata brisa saopštila da je ipak zaražena virusom.

“Na ponovljenom testu, Veljko i ja smo pozitivni. Veljko i ja se osećamo dobro. Nemamo nikakve simptome. Držaćemo se kućne izolacije do ponovljenog testiranja”, izjavila je Ceca za naš portal.

Aleksandra Prijović

M.Jošida

Aleksandra Prijović, Foto: M.Jošida

 Šta je Aleksandra još otkrla za naš portal pogledajte u nastavku ovog teksta u video-prilogu:

 

Komentari (2)

Su

11.06.2020 09:22

Molim Vas da objavite moj komentar i da se neko od Vasih novinara pozabavi ovom temom. Sta je sa inkubacionim periodom? Zar ne bi trebalo narednih 14 dana da svako od potencijalno zarazenih bude u izolaciji, do drugog negativnog testa?

Jul

11.06.2020 09:53

PARE,PARE,SVE ZA PARE P...A VAM M......BOLI JE DUPE DA LI ĆE NEKOG ZARAZITI,MA GONITE SE BRE...UMISLILA SE