Aleksandra Mladenović
Nenad Vujanović/Alo!
Aleksandra Mladenović

Nenad Vujanović

Aleksandra Mladenović, Foto: Nenad Vujanović

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović često peva o ljubavi, ali je još nije pronašla. Za „Alo!“ je prokomentarisala zbog čega je i dalje singl i kako muškarci pokušavaju da je osvoje.

PROČITAJTE JOŠ:

- Sve najlepše pesme ikada otpevane su o ljubavi ili nesrećnoj ljubavi, a to je slučaj i sa mnom. Pevam o ljubavi, ali trenutno nisam u emotivnoj vezi. Mnogi citiraju moju pesmu „Nema ljubavi da nije bolela“ i ja se s tim slažem u potpunosti. U vezi uvek neko ispašta i bude povređen. Sada nisam povređena jer nemam dečka, ali bila sam i to ne krijem - otkrila je Aleksandra i dodala da su mnoge kolege pokušale da je osvoje.

- Nije tajna da muškarcima proradi osvajački gen kada čuju da sam singl, a tako je i s mojim kolegama. Pa, mlada sam i lepa šta fali?! (smeh) Nemam problem da me muvaju dok nisu previše navalentni i vulgarni. Iskreno, volela bih da imam dečka koji je sa javne scene jer takav muškarac može da razume i prati moj tempo. On uveče nastupa, ja nastupam i nema svađe ko je gde i ko kako provodi vreme. Eto, priznajem volela bih da ponovo imam dečka pevača - priznala nam je Aleksandra, koja se neko vreme zabavljala sa Urošem Živkovićem, s kojim se takmičila i u „Zvezdama Granda“.