Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Rajko Ristić/Alo!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su još jednom pokazali da su spremni da pomognu kada treba. Aleksandra već godinama učestvuje u lečenju malog Uroša K. iz Brestača, nadomak Beograda, a od kako se udala za Filipa, on je otvorenog srca ušao u ovu priču sa suprugom.

Uroševa mama Jelena je juče na svom Instagram profilu objavila Filipovu poruku u kojoj joj on javlja da će ostatak novca, koji fali za Uroševu operaciju u Beču, njih dvoje dodati.

Radi se o cifri od 1.100 evra, a u svojoj poruci je Jelena napisala:

– Iznos koji je nedostajao za Urošev odlazak u Beč je prikupljen! Aleksandra Prijović i Filip Živojinović doniraće za Uroša 1.100 evra koji su falili. Ovo dvoje ljudi su puno puta pomogli tokom naše borbe, ne samo sad! Hvala vam od srca, što nas nikada niste zaboravili – piše u objavi.

Insta

Facebook/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Naime, Filip je poželeo da se u ovu akciju uključi i njihov sin, pa je napisao u privatnoj poruci Jeleni:

– Daćemo vam sledeće nedelje ovih 1.100 evra što nedostaje Aleksandra i ja. To je od našeg malog Aleksandra za Uroša!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Zivote moj, srecan ti prvi rodjendan! Hvala ti za najlepsu godinu...volim te?

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Mar 6, 2020 at 1:21am PST

Pored ovakvih roditelja, jasno je da će i mali Aleksandar biti human i pomagati kad poraste, s’obzirom na to da ima od koga da nauči. Pored Aleksandre i Uroša, uz porodicu malog Uroša već godinama su i Andreana Čekić koja je nedavno donirala 3.000 evra za auto sedište za Uroša, kao i Slađa Allegro koja je u decembru prošle godine donirala novac za Uroševo lečenje.