Aleksandra Bursać, Anđela Veštica
Masanori Jošida/Alo!
Aleksandra Bursać, Anđela Veštica

Masanori Jošida/Alo!

Aleksandra Bursać, Anđela Veštica, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Komunikacija između Zorana i Veštice počela je u aprilu ove godine, kada ju je on startovao putem društvene mreže Instagram poslavši joj poruku kao odgovor na njen instastori u kome je ona postavila šolju sa kafom i pitao je gde je kupila tu šolju.

PROČITAJTE JOŠ:

"Iako svakodnevno dobija stotine poruka i retko kome odgovara, Veštica je slučajno ušla na Zoranov profil i videla da on odlično izgleda. To je bio dovoljan razlog da krene u komunikaciju sa njim i pokloni mu svoje poverenje. Zoran je bio navalentan i odmah posle nekoliko razmenjenih poruka počeo je da joj piše perverzije u kojima joj je obećavao maratonski seks, odvaljivanje od seksa od kog će čak izgubiti kilograme. On nijednog momenta nije spomenuo da ima devojku, već je otvoreno predlagao Anđeli da se vide i poigraju intimno", kaže izvor koji je dobro upućen u celu priču i nastavlja:

"Danima ju je opsedao porukama i predlozima za seks. Pisao joj je uglavnom u večernjim satima, kada je verovatno Aleksandra bila na svojim nastupima i nisu bili zajedno. Veštica je na jednom od portala sasvim slučajno videla Zoranovu i Aleksandrinu sliku i tek tada je shvatila da nju muva Bursaćkin dečko. Zgadio joj se u momentu. Ona nije takva devojka da rastura tuđe veze, pa ga je momentalno blokirala na svim aplikacijama i od tada njih dvoje nemaju komunikaciju", završava dobro upućen izvor.

Anđela Veštica

Screenshoot Instagram

Anđela Veštica, Foto: Screenshoot Instagram

Anđela Veštica je bez ustezanja potvrdila priču i to da su poruke do kojih smo došli verodostojne i da ju je muvao dečko Aleksandre Bursać.

"Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada nisam imala pojma da je on njen momak i da uopšte ima devojku. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktirao. Dopisivanje je trajalo neko vreme, ali ostalo je samo na tome. Kada sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga i više se nismo čuli. Žao mi je što je sve to isplivalo jer ne želim skandale tog tipa, od sada se samo bavim muzikom i ne želim da dajem prostora nebitnim ljudima", priznala je atraktivna reperka.

Aleksandra: U teškom sam stanju, srušen mi je svet!

Aleksandra Bursać je bila vidno potresena kada je čula o čemu se radi, pa nije mogla da zaustavi suze nakon saznanja da se njen dečko Zoran dopisivao sa Anđelom Vešticom, što joj je i priznao nakon informacija koje smo joj predočili.

"Žao mi je što me ona nije nazvala da mi kaže, dečko ti je dno dna. Ja sam sa njim dve godine. Barem mi je otvorila oči. Ljudski je da znam sa kim imam posla. Vešto je to skrivao... Svet mi se srušio u trenutku. Ja sam sa njim i decu planirala i sve smo planirali. On je meni priznao da su se čuli i da je sve bila sprdnja. U teškom sam stanju. Otišla sam iz stana, on ima rok da se iseli", rekla je vidno potresena i uplakana pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

My man❣ ??‍♀️?‍♂️ @bojansrules @studiosrules Mua @alexis_makeup_world_ Dress @faust_design (to tek sledi)???

A post shared by Singer? (@bursacaleksandra_official) on Aug 15, 2018 at 12:23pm PDT

Komentari (4)

Milena

13.10.2018 14:58

Nije mi jasno,pored ovakve devojke kao sto je Aleksandra,on juri za Andjelom Vesticom,pa Andjela nije Aleksandri ni do kolena ljudi moji...Zasto muskarci koji imaju pored sebe ovakve lepotice i normalne devojke,jure za ovim silikonskim starletama,strasno...

zasto

14.10.2018 05:03

@Milena - Zato sto znaju znanje u krevetu

savo

13.10.2018 15:15

ja cu te utesiti ne brini

pipika

13.10.2018 15:38

Joj Aleksandra kao secer si..ja te nebi nikada prevario..uh