Tijana Ajfon
ATA Images
Tijana Ajfon

ATA Images

Foto: ATA Images

Paparaco "Alo!" uslikao je starletu ispred zgrade u kojoj je nekada živela sa partnerom, a nakon što je bacila smeće u kontejner, Tijana je spakovala kofer u svoj automobil i napustila Beograd.

Tijana Ajfon

ATA Images

Foto: ATA Images

Da je raskid veridbe nije ni najmanjeporemetio dokazala je seksi stajlingom u kom je krenula na put. Visoke potpetice, mini-suknja i uska majica koja je jedva zadržala njeno bujno poprsje nisu joj smetali da prošeta do kontejnera bez obzira na radoznale poglede nekolicine prolaznika.

Sudeći po veličini kofera, ali i tome što je sa sobom povela kućnog ljubimca Koko, jasno je da je starleta ovoga puta zaista stavila tačku na dugogodišnju vezu i da po svaku cenu želi da pobegne od prošlosti. S druge strane, skupocena torba "Luj Viton" svedoči da je šoping najbolji lek za tugu, pa smo tako primetili da starleta ima novi aksesoar od nekoliko hiljada evra. Izvor blizak Tijani kaže da joj nije svejedno zbog raskida, ali je došlo vreme da se posveti sebi.

Tijana Ajfon

ATA Images

Foto: ATA Images

- Naravno da joj nije svejedno zbog raskida dugogodišnje veze, ali je odlučila da je došlo vreme da svoje potrebe staviispred potreba drugih ljudi, pa i bivšeg verenika. Sada želi da se osami daleko od Beograda i da vreme provodi u potpunom miru i izolaciji. U poslednje vreme se slabo javlja i prijateljima na telefon, jer joj je potreban mir - kaže izvor blizak starleti za "Alo!".

 

Komentari (1)

snezana

10.04.2020 17:10

Otišla u svoje selo kao i mnogi''Beogradjani". Evo njih nazad kada prodje izolacija