ISPLIVALA PRAVA ISTINA O PEVAČU Aco Pejović otkrio zašto sav novac koji zaradi MORA DA DAJE ŽENI: "Ostavi mi neku crkavicu..."

Folk pevač Aco Pejović već decenijima živi u koferima. Zbog čestih nastupa menja avione, destinacije, ali svaki slobodan trenutak voli da provede sa porodicom.

Aco Pejović
Aco Pejović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Supruga Biljana, ćerke Magdalena, Marija i Iva su mu uvek bile pokretač u životu. S ponosom može da kaže da je izveo svoje mezimice na pravi put. Zadovoljan je kako su stasale, a uz pomoć svoje životne sapunice, Aca Pejović je uspeo da ostane prizeman, uprkos turbulentom vremenu u kojem živimo.

OGROMAN NOVAC JE U PITANJU Saša Popović ima SKUP AUTO, a ova pevačica je svoj platila mnogo više!

Svoje male poroke uspeva da kontroliše, ali priznaje da je veliki hedonista. Uz dobro jelo uvek ide i koja čašica vina, ali naglašava da zbog izgleda to sada mora da koriguje.

- Od paštete sigurno nisam ovoliki. (smeh) U zadnje vreme sam se baš opustio. Zato sam ponovo odlučio da krenem sa korigovanom ishranom. Otišao sam kod moje nutricionistkinje i dala mi je poseban jelovnik. Priznajem da neko vreme nisam vodio računa o izgledu, ali sada moram.

Da li te supruga kritikuje pa si morao da se posvetiš izgledu?

- Ne. Sam način našeg života muzičara je takav da baš ne možete da se uvek pridržavate pravilnog načina ishrane. Radite noću, a kada se završi nastupu uvek se ogladni, a to su rani jutarnji časovi, posebno ako popijete neku čašu više pa se dodatno ogladi. Onda nešto pojedete, a to se sve lepi.

SVI MU SE RADUJU Sve je spremno za proslavu rođenja Aleksandrinog i Filipovog sina: Tamburaši, alkohol, kafana... Otkriveni detalji!

Vi pevači mnogo radite.

- Ne rade svi, da se razumemo. Samo se koristi taj žargon. Ali, ne rade svi.

Ali ako neko radi, onda si to ti. Novac se brzo potroši. Da li si uspeo nešto i da uštediš?

- Ja sam neko ko voli da potroši, da ostavi u kafani, ali uvek kažem: “Dok ne baciš kroz prozor, neće ti se vratiti ni kroz vrata.” Moj kum je jednom lepo rekao: “Stisni ti, stisnuće i bog.” Mora da se troši. Ja se ne bavim finansijama. Kod mene se time bavi supruga. Ona se bavi štednjom. Ja se apolutno time ne bavim.

Ti imaš ženu i ujedno i finansijskog direktora? Kako to funkcioniše?

- Ona i jeste direktor firme. Inače, ona je doktor ekonomije i ona se bavi tim poslovima. Pošto imamo firmu i sve radimo na ugovorima - svaka svirka, koncert sve ide na ugovor. Čisto, jasno, nema puno filozofije. Ostavi mi neku crkavicu da imam za džeparac.

TRUDNA PRIJA ZAPALILA ARENU: Pojavila se na koncertu Ace Pejovića, a svi su gledali samo u jedan detalj

Znači li to da ćeš sada više nastupati u Beogradu, da ne trošiš?

- Dovoljno dugo sam pevao u Beogradu. I onda mi je lepše da me nema pa da napravim koncert kao što sam imao dve Arene, da me se ljudi užele. Meni je to lepše, a i ljudima. Ne treba ih smatrati i imati svaki vikend nastupe u Beogradu.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Dobio si pesmu od kumova Aleksandre i Filipa Živojinovića?

- Da, mnogo dobra pesma. Kome god da sam je pustio od kolega, prosto su odlepeli. Ovo leto će mi kao i uvek biti radno.

Kako se tvoja kuma Aleksandra snašla kao mama?

- Odlično se snašla. Sada se navikla baš dobro. Rekao sam joj: “Opasna si ti mala.” Super je. Prava majka i Fićo pravi tata, a bebac pravi dečko. Super su i odlično su se snašli kao roditelji. Sami funkcionišu. Na početku su im bile mame, a sada su bez pomoći i odlično se snalaze.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi