Aco Pejović obećao još jedan spektakl: Prijovića izostaje zbog porođaja, ali iznenađenja će biti

Očekuje se pravo ludilo

Aco Pejović
Aco Pejović, Foto: O.K.

Popularni pevač Aco Pejović uspeo je da priredi spektakl na prvom koncertu u „Štark areni“, a juče je obećao da fanovi mogu da očekuju još jedno nezaboravno veče na njegovom drugom koncertu, 17. decembra u istom prostoru.

Aco Pejović
Aco Pejović, Foto: O.K.

Pejović je na konferenciji za novinare u predsedničkoj loži istakao da je prezadovoljan kako je prošao prvi koncert i da se raduje ponovnom druženju sa publikom.

Aco Pejović
Aco Pejović, Foto: O.K.

- Na drugom koncertu neće biti nekih promena u odnosu na prvi, da ne bih uskratio ljudima koji dolaze 17. decembra nešto od onoga što su imali priliku da vide oni koji 22. novembra bili sa mnom u „Areni“. Sve će biti potpuno isto, osim gostiju, pošto je to neizvodljivo. Drugi koncert je baš oko termina za porođaj Aleksandre Prijović, tako da moramo da je pripazimo. Prošli koncert je predugo trajao, tako da će ovaj biti nešto kraći. Biće gostiju, ali neka to ostane iznenađenje - rekao je Aco, a konferenciji je prisustvovao i direktor „Arene“ Goran Grbović, koji je istakao zadovoljstvo zbog toga što je prvi koncert prošao bez ikakvih problema. 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi