Tigar
privatna arhiva
Tigar

privatna arhiva

 Foto: privatna arhiva

Iako se nekadašnja učesnica "Zadruge" Ana Korać svojski trudi da svoj privatni, a pogotovo emotivni život sakrije od očiju javnosti, pikanterije koje se odnose na njene veze sa imućnim muškarcima isplivale su u javnost. Uprkos činjenici da je sada sa Davidom Dragojevićem, od prošlosti ne može da pobegne.

Ana Korać

E-stock

 Foto: E-stock

Naime, izvor blizak Ani otkrio je pre nekoliko godina  da je ova ivanjička starleta bila u emotivnoj vezi sa kontroverznim Dejanom Popovićem Tigrom, koji joj je ispunjavao sve hirove i materijalno je obezbedio, a da je veza ubrzo pukla jer je biznismen imao zamerke u vezi sa određenim njenim postupcima. Kontaktirali smo ovog zavodnika kako bismo proverili istinitost ove šokantne priče.

Dejan Popović Tigar

Instagram/Printscren

 Foto: Instagram/Printscren

- O Ani mislim sve najbolje, nista osim toga ne bih komentarisao - pokušao je Tigar, a potom i dodao:

- Na sastanku sam, već sam vam odgovorio na pitanje - vrdao je biznismen, koji više ne želi da "ide duboko".

- Ne, ne bih išao dublje, nisam ni u situaciji da pričam... To je to. Pozdravljam vas puno, sve najbolje - ljubazno je Tigar spustio slušalicu i tom prilikom izbegao da potvrdi, ali i demantuje vezu sa devojkom koja je od njega mlađa skoro tri decenije.

Dejan Popović Tigar

Instagram/Printscren

 Foto: Instagram/Printscren

Poklon vredan hiljade evra

Ana nije objavljivala fotografije na kojoj se vidi Popovićev lik, ali je jednom prilikom zabeležila romantični trenutak tokom kojeg se drže za ruke i pokazuju svoje skupocene satove.

Tigar i Ana

Instagram/Printscren

 Foto: Instagram/Printscren

Da je zaista reč o Tigru tada je govorila i činjenica da identičan sat, koji nosi muškarac na Aninoj fotografiji, nosi i Tigar... A vredan aksesoar je vrlo brzo završio na ruci Koraćeve.

Pretpostavlja se da je biznismen primetio da je njegova "prijateljica" oduševljena ovim skupocenim satom, pa je rešio da joj ga pokloni. Od tada ga Ana bukvalno nije skidala, a da ga nosi i dan danas svedoče njene fotografije.

Ana sat

Instagram/Printscren

Ana sat, Foto: Instagram/Printscren

Opsednut poznatim damama

Podsetimo, Popović je u više navrata bio u žiži javnosti, budući da su ga povezivali sa bivšom farmerkom Jelenom Milošević Balerinom, Kristinom Spremo, Anastasijom Buđić, Mirelom Lapanović, misicom Tijanom Stajšić.

Komentari (2)

maja

05.11.2020 21:04

sve ga volele haaa