Aca Lukas isprozivao Radu Manojlović i kolege, brutalno im sasuo istinu u lice!
alo.rs
Aca Lukas
Aca Lukas , Foto: Foto Alo!

Lukas je izdao novi album pre više od mesec dana, a pored knjige na kojoj radi sa Vanjom Bulićem, Aca priprema materijal i za drugi album koji bi izdao u semptembru. 

Dok Aca Lukas radi punom parom, njegove kolege nisu baš u sjajnoj finansijskoj situaciji, a jedna od njih je Rada Manojlović. 

Pevačica se nedavno pohvalila kako u kupljenim pesmama ima jedan ceo stan i da bi mogla stambeno da se obezbedi kada bi prodala pesme iz šteka.

- Zato nam je muzika tako šarena, jer se pesme porede sa kvadratima. Ovo je umetnost, a kvadrati su žirant, kupiš stan, pa ga iznajmljuješ za 200, 300 evra, to je baš isplativo, ma mene te priče ne zanimaju, ja se bavim muzikom zato što volim tu umetnost - kaže Lukas.  

Pročitajte još

Komentari (4)

Marko

17.03.2021 12:51

Nisam ga volio zato što je navijao za reprezentaciju hrvatske. Možda isto zbog mora i kvadrata. Ali ima dobrih izjava u zadnje vrijeme i definitivno se popravlja i stiče simpatije.

Krleza

17.03.2021 12:52

Cuvaj se Andricu. Kada izadje njegova trilogija "Ja, El Lukas", "Heroinska ludnica", "Kokainska svakodnevica", eto nama novog clana SANU. Neka pukne Vesic od muke.

Rada Manojlovic

17.03.2021 13:00

Vrati prvo dug dejanu tigru , pa se pravi pametan

Drcl

19.03.2021 06:37

Nevolim ni Acu niti Radu,ali nemora nikoga da proziva na taj nacin. Ti mislis Aco da je sve u parama ali gresis ,ima nesto vrednije od toga a to je ljudsko dostojanstvo,maniri,kultura.... Ti nikad to nisi imao ,niti ces imati.