Ivana Mitrović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ivana Mitrović, Mis Balkana i bivša učesnica "Parova", već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa 40 godina starijim Zoranom Buđićem Kobrom.

Mitrovićeva je jednom prilikom ispričala najintimnije detalje iz njihove veze.

- Dolazim iz rijalitija "Parovi". Tamo sam upoznala Kobru, jer je on bio često gost u rijalitiju. Kada se stvorila situacija da se još bliže upoznamo, ja sam to iskoristila. Rekla sam mu: "Čekaj me kad izađem iz rijalitija, nemoj da me zaboraviš". I nakon izlaska sam ga kontaktirala i odmah smo kliknuli i započeli zajednički život - priča Ivana i dodaje:

 

 

- Bila sam devica do svoje 25. godine. Kobra je stariji od mene 40 godina i 25 dana. Izašla sam iz rijalitija nevina, ali sam sa Kobrom prvi put probala intimne odnose - istakla je Mitrovićeva.

- Došla je kod mene u stan da je fotografišem. Nisam imao pojma da će se sve to dogoditi - nadovezao se Kobra.

 

 

- Sada imam 29 godina, tri i po godine smo zajedno, skoro četiri. Bila sam spremna i osetila sam sigurnost da sa čovekom kao što je Kobra otpočnem strast i počnem sa njim život. Međutim, pre gubljena nevinosti me je verio. Ja sam mu prva devica, a on je meni večan zauvek. Nisam dozvoljava nikom da mi priđe. Ni komunikaciju sa momcima nisam imala - ponosno govori Ivana.

"Baba joj je starija od dečka"

- Baba je starija od mene, za pravo čudo. U početku me je gledala čudno. A posle su se toliko oslobodili, da znam sve tajne babe i dede od Ivane - zaključio je Kobra i na kraju dodao da je Ivaninu ruku tražio od dede. 

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading