Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kraljica šera, žena prema kojoj niko nije ravnodušan, novinarka bez dlake na jeziku Jovana Jeremić otkrila je da bi volela da njena naslednica bude pevačica.

- Lea je dosta samostalna, ima svoj stav, mišljenje. Zna tačno šta hoće i šta neće. I nemam sumnju u nju da će biti velika ličnost. Ona je več ličnost. Šta god bude izabrala, ja ću je podržati. I, što da ne, volela bih da moja ćerka bude pevačica - rekla je Jovana.

Voditeljka je ispričala i odakle crpi inspiraciju, kao i da li je privatno lepotica ili zver.

JOVANA JEREMIĆ VERUJE SAMO JEDNOJ OSOBI, A TO NIJE DRAGAN! Voditeljka otkrila kada je zver i šta želi od naslednice

Printscreen

 

- Inspiraciju crpim iz duha i duše na kojoj radim podjednako podrobno kao na svom telu i licu. I to je razlika između mog jutarnjeg programa u odnosu na sve ostale - precizirala je Jovana, pa otkrila koje teme su joj najdraže.

- Životne priče običnog čoveka, kao i političke teme.

Na pitanje kakva je privatno, odnosno da li se u njoj budi lepotica ili zver, vrlo iskreno je opisala situacije kada je ovo drugo 

- Hm, pa ja sam fatalna zato što znam u kom momentu treba da budem lepotica, a u kom da te zgrabim i uradim ono što mali broj ljudi bi uradio, a to je da te pojedem kao prava zver.

Bez dileme, kako je istakla, osoba kojoj najviše veruje je ona sama.

Jovana JEremić

Foto: Pink

 

- Samoj sebi, jedino i isključivo. Jer kad moi je bilo najteže, samo sam ja bila uz sebe. Sebi sam predvidela i ovaj uspeh. Sama sam se borila kroz život, uz božiju pomoć. Zato ne volim da kažem da sam sama. Verujem sebi jedino i gospodu bogu - rekla je za Pink Jovana.

Vrelo izdanje voditeljke Pinka!

Voditeljka Jovana Jeremić pokazala je svoje telo u kupaćem kostimu i novom objavom zapalila društvene mreže.

Na svom Instagram profilu, Jovana je objavila fotografiju koja je ostavila ljude bez teksta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading