Jovana
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Fotografije Jovane Jeremić iz teretane, iako nisu ni prve ni poslednje, koje je voditeljka objavila, ponovo su zapalile društvene mreže.

Jovana je napravila set fotki na kojima se vidi kako naporno vežba i objavila ga je na svom Instagram profilu, a komentari su samo pljuštali.

-"Kakve noge imaš, au!"- napisao joj je jedan od fanova, dok su mnogi pohvalili njeno zategnuto telo.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

Mada je ranije za trening umela i prvokativnije da se obuče, Jovana je ovaj put bila u nežno roze šortsu i topu, a u prvom planu je bilo njeno bujno poprsje. Pokazala je i da je već nabacila lepu boju.

-"Baš se*si!"- pohvalio je Jovanin celokupni izgled jedan od pratilaca.

Ipak, s obzirom na to da je na fotografijama sve vreme veoma ozbiljna, bilo je i onih koji su pomislili da je njihovo omiljeno TV lice ljuto.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

-"Što si se namrštila, jesi li ljuta?"- glasio je komentar jednog korisnika društvene mreže Instagram. 

Ako se s Draganom nešto desi...

Jovana Jeremić nedavno je otvorila dušu o svom trenutnom partneru, biznismenu Draganu Stankoviću, kao i o bivšem suprugu Vojislavu Miloševiću.

- Svi su ponosni na mene, moj muž prvi, Dragan je nevenčan sada... On je moj drugi muž. Voja mi je stvarno rekao jednom prilikom, bili smo na parkingu "Pinka", zagrlio me je i rekao mi je: "Srećan sam što sam imao priliku da jedan deo života budem deo istorije o kojoj će se pričati, a to je tvoj život", i tad su mi krenule suze - pričala je, dok joj je glas podrhtavao

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovan

26.06.2024 06:48

Jeremicka, ti ces obeleziti istoriju kao jedan patuljak, smor, egoista, glupaca, tesko Draganu sa tobom