Veljko Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović je objavio nikada viđenu fotografiju s pokojnim ocem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Iako nije naveo zbog čega je to uradio baš danas, mnogi su taj čin shvatili kao još jedan dokaz koliko mu nedostaje otac. 

Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine, a Veljko nikada nije ni krio koliko mu nedostaju očeva ljubav, pažnja i podrška. 

- U svakom momentu i aspektu života mi je nedostajao. Nikad nisam imao savet, što ima dete koje ima oca i majku. One su uvek imale svoje priče. Njih tri žene. Ja sam uvek bio sam za sebe - istakao je Veljko misleći na majku Cecu, sestru Anastasiju i tetku Lidiju.

Veljko Ražnatović

Printskrin/Instagram

 

Prisetio se i trenutaka koje je kao dečak proveo sa ocem, a koji su se zauvek urezali u njegovom pamćenju.

- Sećam se kad je igrao šah sa mojim usvojenim ocem (najboljim prijateljem svoga oca) i on će za mene biti ćale. Kad pričamo o mom ocu, nikada nisam osetio tu toplinu, što mi je jako falilo. Sećam se kad me nosio na leđima. To je scena koje se sećam, a Anastasija se ne seća nijedne scene - rekao je jednom prilikom za domaće medije Veljko, koji je svog prvog od tri sina nazvao po ocu. 

Poznato je i da mu se drugi sin Krstan rodio istog dana kada i Arkan.

Drugom prilikom je otkrio da u vili na Dedinju čuva sve stvari koje su ostale od pokojnog Arkana.

- U celoj kući su stvari koje su od njega ostale, mi to sve čuvamo kao uspomenu, neke čak i garniture. Ja čak čuvam i neke njegove parfeme -rekao je Veljko, a ove njegove reči su rasplakale mnoge.

Cecin sin se predomislio posle boravka u manastiru

Veljko Ražnatović je nedavno dobio i trećeg sina, a on i supruga Bogdana su dečaku dali ime Isaija, što je mnoge iznenadilo. Pritom, lično Veljko je govorio da će mu se treći naslednik zvati Ilijijan.

Sada je otkriveno da je baš Veljko predložio da ipak bude Isaija, a njegova odluka je oduševila celu porodicu, posebno njegovu majku, folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading