Ceca Ražnatović
Foto: Alo/Foto: Alo!

Veljko Ražnatović je nedavno dobio i trećeg sina, a on i supruga Bogdana su dečaku dali ime Isaija, što je mnoge iznenadilo. Pritom, lično Veljko je govorio da će mu se treći naslednik zvati Ilijijan.

Sada je otkriveno da je baš Veljko predložio da ipak bude Isaija, a njegova odluka je oduševila celu porodicu, posebno njegovu majku, folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Veljko Ražnatović

Foto: Instagram

 

Njen unuk je dobio ime po ocu Isaiji, igumanu manastira Ilinje iz Šabačke eparhije, kome je Veljko na taj način iskazao poštovanje i zahvalnost. Naime, Cecin sin je upravo u tom manastiru proveo nekoliko meseci pre desetak godina, a kako su naveli domaći mediji, posebno se zbližio sa igumanom Isaijom, koji mu je nesebično pomogao svojim savetima i molitvama. Tu vrstu podrške Veljko nikada nije zaboravio.

Cecin sin je tokom boravka u ovom manastiru u blizini Bogatića zavoleo i životinje, a posebno pse, jer je otac Isaija u tom kraju poznat po tome što je u Ilinju napravio veliki azil za napuštene životinje. To se tada jako svidelo Veljku, koji je nekoliko godina kasnije u Titelu napravio i odgajivačnicu pasa, ali je i sam udomio napuštene životinje.

manastir Ilinje

Foto: Youtube/Printscreen

 

I Ceca je u više navrata boravila u Ilinju, pre svega u veoma teškom životnom periodu, neposredno pre kućnog pritvora 2011. godine. Najviše vremena je provodila u razgovoru s ocem Isaijom, kasnije je često posećivala ovu svetinju posvećenu Svetom proroku Iliji.

Alo/Kurir

Opet slavlje kod Ražnatovića, prvi se oglasio Veljko

Ovaj jun je doneo mnogo radosti porodici Ražnatović, a nedavno su imali poseban razlog - mali Željko je proslavio 4. rođendan.

Lepu vest je objavio ponosni tata Veljko, na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading