Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jovana Jeremić često iznosi kritike na račun koleginica sa drugih televizija.

Mnogi gledaoci smatraju da je Jovana Joksimović njena konkurencija, ali Jeremićeva je nedavno jasno odgovorila na te spekulacije,te je komentarisala Joksimovićevu u kontekstu njenih profesionalnih dostignuća.

- Rezultati govore da je Jovana Joksimović prošlost, tačnije, ona je pluskvamperfekat u srpskom novinarstvu. To vreme nadobudnih i osionih voditelja bez integriteta i bez temelja je prošlo. Sada će oni da se pitaju "Kako ja nemam legitimitet, kako nemam kvalitet? Pa nemaš." Prvo, legitimitet u ovom poslu može da ima neko ko završi ozbiljan fakultet, a Jovana nema završen ozbiljan fakultet. Bez ljutnje, neka dostavi svoju diplomu, ja ću moju, pa da procenimo - objasnila je Jovana, pa optužila koleginicu da je, kako ona tvrdi, bahata. 

- Po rejtinzima, Jovana je davno izgubila te rejtinge, nije čak više ni u trci. Ta bahatost i osilnost, ponižavanje kolega koji rade na televiziji sa njom. Šta su sve kolege iz ekipe meni ispričale, to je stvarno nešto što kada bih iznela u javnost potpuno bih joj uništila ugled, a time ne želim da se bavim. Ne volim ljude koji ponižavaju druge da bi sebe uzdigli, to su kompleksi. Narod želi normalne ljude i istinske zvezde koje služe narodu, a ne da komanduju narodu. To vreme lažnog elitizma kojem Jovana Joksimović pripada sa još nekim kolegama je davno prošlo vreme - rekla je Jeremićeva svojevremeno za "Star". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading