Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Benny Gaši

Milica Pavlović priredila je koncert za pamćenje u Zagrebu, gde se na sceni pojavila kao prava boginja, sedeći na zlatnom prestolu u zlatnoj haljini s impozantnim zlatnim šlepom dugim tri metra.

Naime, ona je održala je spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni 21. juna pred 15.000 ljudi.

Među specijalnim gostima našao se i Saša Matić, koji je tu noć delio binu sa svojom mlađom koleginicom. 

Milica Pavlović

Benny Gaši

 

Kada je sabrao utiske iz Zagreba, Saša se obratio mlađoj koleginici.

U objavi na njegovom Instagram profilu napisana je posebna poruka za Milicu, koju prate njihove zajedničke fotografije i uspomene iz Arene.

- Kada nešto sanjaš svim svojim bićem i vredno u tišini, bez obzira na sve, radiš na tome - život ti da da živiš na javi. Samo ti i ljudi bliski tebi znaju koliko si sve ovo zaslužila… Šta si preživela u sebi i oko sebe… Ali danas kad pogledaš sve to - vredelo je, zar ne? Vredelo je zbog one Milice koja je nekad sve ovo maštala… Vredeo je ceo put da doživiš prepunu Arenu i onoliko ljubavi! Od prvog dana sam bio siguran da ti je suđeno sve što danas živiš, ali sam kao prijatelj i kolega preponosan što tome sad svedočim. Borila si se za ovo. Zaslužila si ovo. Stvorena si za ovo. A tek je početak… Znam to.

- Bravo za sve! Uspela si i uspećeš sve što zacrtaš i poželiš, jer si takva kakva jesi. Posebna i svoja. Oduvek i uvek - poručio je Milici Saša Matić.

 

 

Podsetimo, Saša Matić je zbog Milice Pavlović, kako bi je ispoštovao, pomerio mnoge unapred dogovorene obaveze.

Milica Pavlović za Alo! nakon spektakla u Zagrebu: Hrvati su fatalni!

Nastup je započela pesmom „Boginja“, bacivši publiku u trans. Tokom koncerta Milica je promenila nekoliko skupocenih kostima specijalno kreiranih za ovu priliku, a osim svojim glasom, stasom i hitovima, podigla je publiku na noge i plesom.

Milica Pavlović

Benny Gaši

 

Muzička zvezda imala je i tri specijalna gosta: Amadeus bend, Sašu Matića i hrvatsku pevačicu Vesnu Pisarović.

Milica se nakon tri sata spektakularnog koncerta obratila pripadnicima sedme sile.

- Zapalili smo svi zajedno Arenu! Publika, igrači, plesači, svi koji su bili u organizaciji. Srećna sam i zadovoljna - istakla je Pavlovićeva za Alo! i otkrila najemotivniji momenat na koncertu, a više o tome šta je pevačica otrkila te večeri možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading