Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Benny Gaši

Milica Pavlović priredila je koncert za pamćenje u Zagrebu, gde se na sceni pojavila kao prava boginja, sedeći na zlatnom prestolu u zlatnoj haljini s impozantnim zlatnim šlepom dugim tri metra.

Nastup je započela pesmom „Boginja“, bacivši publiku u trans. Tokom koncerta Milica je promenila nekoliko skupocenih kostima specijalno kreiranih za ovu priliku, a osim svojim glasom, stasom i hitovima, podigla je publiku na noge i plesom.

Milica Pavlović

Benny Gaši

 

Muzička zvezda imala je i tri specijalna gosta: Amadeus bend, Sašu Matića i hrvatsku pevačicu Vesnu Pisarović.

Milica se nakon tri sata spektakularnog koncerta obratila pripadnicima sedme sile.

- Zapalili smo svi zajedno Arenu! Publika, igrači, plesači, svi koji su bili u organizaciji. Srećna sam i zadovoljna - istakla je Pavlovićeva za Alo! i otkrila najemotivniji momenat na koncertu.

- Videli ste svi onaj momenat. To je jedan od emotivnijih u mojoj karijeri, kada sam na kolenima bila pred publikom, suzdržavala sam se da ne zaplačem kada je krenuo onaj gromoglasni aplauz, zaista nemam reči! - rekla je Milica.

Kako je istakla da je singl, novinar portala Alo! pitao je pevačicu da li su joj prilazili momci u Hrvatskoj i po čemu se razlikuju od momaka u Beogradu.

- Biće kako biti mora. Za sada sa slobodna, znate da sam zaljubljena u svoj posao i u sve što je deo mog posla. Ako je suđeno, do mene će doći onaj pravi. Muškarac mi nije potreban da bih ja bila zadovoljna svojim životom pošto već jesam - istakla je Milica za Alo!.

- Ja kada čujem taj hrvatski jezik, kada momci krenu u tu priču, vrlo lako mogu da popustim. Dosta mojih najboljih drugarica je bilo u vezi sa momcima iz Hrvatske, ali ne i ja, što ne znači da možda nekada i neću biti. Međutim povedena iskustvom svojih prijateljica, oni su vatreni – rekla je pevačica.

Kao što je već poznato da je Milica neko ko ne žali dinara za svoju karijeru, nastup i sve što ide uz to, postavlja se pitanje kakvo joj je stanje na bankovnom računu i da li joj je žao za utrošen novac.

- Prazni su mi džepovi, nemam ni dinara. Torbicu ostavljam gde stignem, jer znam da unutra nema ništa – našalila se ona, i dodala:

Milica Pavlović

Benny Gaši

 

-  Nije mi žao nijednog dinara, vi to znate. Radiću ovaj posao kako treba ili ga neću raditi. Sve što zaradim ja to kroz ulaganje u svoju karijeru vratim svojoj publici. Kada nemam para, ja pozajmim od prijatelja ili pitam menadžera. Volim da izađem sa prijateljima, da popijemo i pojedemo nešto lepo. Kupim sebi neku žensku stvar da bi se osećala bolje i to je to. Ja sam jako skromna, meni ne treba puno. Videćemo od sutra kada budu stizale fakture - bila je jasna Pavlovićeva.

Pred sam kraj koncerta, koji je trajao puna tri sata, Milica je izvela pesmu svoje starije koleginice Nade Topčagić „Jutro je“, i digla zagrebačku Arenu na noge. U jednom momentu dok je igrala i pevala Milica je dobacila:

- Zagreb voli cajke! - a publika ju je pozdravila ovacijama, što je atmosferu dovelo do usijanja.

Ceo intervju sa Milicom možete pogledati na početku teksta ili našem Jutjub kanalu. 

Piše: Ekipa Alo!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading