Zdravko Čolić
Foto: Promo/Foto: Promo

Zdravko Čolić, legendarni pevač, bio je specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena u elitnom beogradskom restoranu tvrde domaći mediji.

Čola je poznat po tome što retko nastupa na privatnim proslavama, te je kako tvrde mediji naplatio mladencima 45.000 evra za svoj nastup.

Za svoj nastup od 45 minuta, Čolić je zaradio 1.000 evra po minuti, a imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj proslavi.

- Čola može da bira gde će da nastupa. On ne praktikuje da peva na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez reči, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pesmu "Tebe čuvam za kraj" odigran je i prvi ples. Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pesmu "Ti si mi u krvi". Odmah nakon nastupa u pratnji obezbeđenja restorana napustio je lokal - ispričao je izvor za domaće medije. 

Na proslavi su pored Čole nastupali Viki Miljković i folker Radiša Trajković Đani, koji su atmosferu doveli do usijanja.

Alo! / Kurir

"Čola prodao luks vilu u Beogradu" 

Regionalna muzička zvezda Zdravko Čolić prodao je porodičnu vilu na Košutnjaku za više od milion evra.

Kupac je vrlo brzo pronađen, a dugo se spekulisao koja je nova lokaciju koju je Čola izabrao.

Kako pišu hrvatski mediji, Zdravko Čolić je postao vlasnik luksuznog stana u Puli, a više o tome pročitajte ovde

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
UBNT

24.06.2024 17:13

Bolje da napisete koliko je platio porez,jer svakako nije.

Vesna

24.06.2024 17:23

Ima milione zahvaljujuci onima koji su mu napravili hitove her bez toga bi bio niko i zahvaljujuci narodu koji ga slusa, toliko