Zdravko Čolić
Foto: Alo/Printscreen

Popularni pevač Zdravko Čolić oduvek je važio za najboljeg frajera na našem estradnom nebu, a mnoge devojke su padale na njegov šarm.

Ipak, njegovo srce je osvojila Aleksandra sa kojom je u braku od 2001. godine i imaju dve ćerke - Unu i Laru.

Suprugu Zdravka Čolića retko kada imamo prilike da vidimo u javnosti, a mnogi spekulišu da je jedan događaj iz prošlosti povod za to. 

Otkako je kročio na muzičku scenu, Zdravko Čolić je postao miljenik žena. Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ostati upamćena za ceo život.

ŽENU ZDRAVKA ČOLIĆA NAPALI NOŽEM I ISEKLI JE PO LICU! Strava i užas, evo šta se desilo

Printscreen

 

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla ju je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti – izjavio je Čola u jednom intervjuu, piše Express.ba.

On je objasnio da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

Za Čoliom je sedamdesetih i osamdesetih godina vladala masovna histerija, koju ni pre ni posle njega nije doživela nijedna domaća zvezda. Devojke su ga jurile u hordama i zbog njega svašta radile.

- Sećam se da je jedna preskakala balkone u Mađarskoj da bi ušla kroz moj prozor. Mogla je da pogine. Sarajevske novine pisale su o devojkama koje su se kao miševi pele uza zid do moje sobe. Bilo je i upadanja u sobu. Pokojni Davorin Popović me je zezao kako me je neka devojka poljubila i pala u nesvest, a ja nisam imao pojma jer je nisam video od gužve. Kaže mi Davorin: „Dođe, poljubi ga i, ooop, pade!“ Tih izliva emocija i strasti bilo je dosta - prisetio se Čolić pre par godina.

Čola prodao vilu u Beogradu

Poznati pevač Zdravko Čolić nedavno je prodao svoju porodičnu vilu na Košutnjaku za više od milion evra.

Čuveni muzičar je brzo pronašao kupca za ovu luksuznu nekretninu, ali trenutna lokacija njegovog novog doma ostaje nepoznata.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading