promo
Foto: Privatna arhiva/Predrag Vučković

Maestralna borba između crvenog I plavog tima nije prekinula ni kiša, a tokom večeri nizali su se hitovi koji su publiku ostavili bez daha. Preko 7.000 ljudi je u isti glas pevalo "Molitvu” u izvođenju Relje Popović i "Mi amor” u izvođenju Marije Šerifović. Ovaj izlet u drugačije žanrove publika je pozdravila ovacijama, a na društvenim mrežama te obrade postale su apsolutni viralni hitovi!

Prva je nastupila Marija sa pesmama sa svog novog albuma, nakon čega je nastupio Relja i atmosferu podigao do usijanja.

Da je Marija jedan od najboljih balkanskih vokala dokazala je još jednom izvodeći pesme ,,Hello” od Adel i ,,Shallow” od Lejdi Gage koje su zvučale neverovatno. Relja se odlučio da publiku iznenadi izvođenjem numera ,,Kad si rekla da me voliš” Dina Merlina i ,,Reci mi da znam” Vlade Georgieva, ali ipak je najveću reakciju izazvalo Reljino izvođenje čuvene ,,Molitve”

Nakon remi pozicije od 2 prema 2, usledila je borba u kojoj su se Mariji na bini pridružile Konstrakta i Teya Dora, dok su se kod Relje našli Đana i Coby. Borba je trajala dugo, nakon čega je publika presudila u korist najveće Marije Šerifović, koja je za samo dva decibela odnela titulu pobednice ovogodišnjeg Red Bull SoundClash-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading