VEČERAS JE VELIKO FINALE MUZIČKOG TAKMIČENJA "NIKAD NIJE KASNO" Dragana Katić otkrila detalje, evo koliko takmičara se bori za pobedu
Printscreen

Večeras se održava finale muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", u kojem će se 12 takmičara boriti za pobedu.

Kao i svake godine, ovo takmičenje će imati tri pobednika. Ko će to biti, odlučiće stručni žiri, SMS glasovi publike i glasovi sa Fejsbuka.

Finale počinje u 21h, a veterani će pevati uživo uz pratnju orkestra "Nikad nije kasno". Domaćini programa biće, kao i do sada, Dragana Katić i Žika Jakšić.

Finalisti su: Arman Morankić, Miroslav Mišić , Nevenka Vukosav, Sašo Bašeski, Ivana Đorđević, Muharem Hamzakadić, Ružica Čavić, Srđan Stefanović Srle, Selma Čavkić, Oliver Kostić, Sabina Kasumović i Miloš Radić.

Dragana Katić progovorila o takmičarima

Voditeljka Dragana Katić je ispričala kako se takmičari ponašaju kada se kamere ugase.

Dragana Katić

Printscreen

 

- Vidim ih u šminkernici dok se spremaju i uživam gledajući koliko se oni raduju tim tek stečenim poznanstvima, na koji način funkcionišu, kako se dogovaraju… Tu negde i vidiš da ova emisija ima divnu toplu ljudsku misiju, i da prosto vraća na neke stvari koje smo mi u poodmaklim godinama možda i zaboravili. Ali oni između sebe na neki savršen način hendluju ta svoja poznanstva, druženja, i gledam ih, kao neki devojčurci su, tinejdžeri koji su se našli – ispričala je Dragana

Alo! / Grandonilne

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading