Dragana Katić
Foto: Printscreen/Printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Ž. D. (61) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je juče ujutru u stanu u Rakovici oštrim predmetom naneo povredu svojoj pedesetsedmogodišnjoj supruzi A. D. usled čega je preminula.

Ona je bila zaposlena u Grandu gde je radila kao šnajderka, a pre samo nekoliko dana učestvovala je u pripremema za polufinale "Zvezda Granda".

Pored brojnih kolega koji su sarađivali sa njom, oglasili su se i bivši učesnici "Zvezda Granda" koji su zanemeli od bola nakon ove informacije, ali i voditeljka Dragana Katić.

Dragana nije krila tugu i bol koju oseća zbog preranog odlaska koleginice, pa joj se putem Instagrama obratila posebnim rečima:

- Nezamislivo je da se više nećemo družiti na snimanjima. Da nam nećeš doneti nešto da "gricnemo". Da svojim veštim rukama nećeš nerešive stvari rešavati. Mnogo, mnogo mi je žao - napisala je neutešna Dragana Katić.

Voditeljka i PR Grand produkcije, Vesna Milanović, oglasila se slomljena od bola potresnom porukom.

- Dragost, radost, nežnost. Sve je to naša Ankica. Prežao mi je - napisala je Vesna, a potom se oglasila i Ankicina koleginica.

- Moju koleginicu je ubio muž! Kada će se stati na put ovakvim stvarima?! Kada?! Iskreno saučešće porodici – poručila je ona.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading