MIROLJUB JE BEKUTI GURAO RUKU U DEKOLTE, NIJE SE BUNILA! Zorica Brunclik šokirala izjavom, žestoko joj odbrusila: Sram te bilo!
Foto: ATA IMAGES/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Buba Miranović nedavno je oženila sina Filipa, a pored porodice, među gostima su se našle i njene brojne kolege. 

Ana Bekuta se u jednom trenutku latila mikrofona i otpevala čuveni hit "Sve sam stekla sama", a Zorica Brunclik joj ubacila u 100 evra bakšiša.

Zorica je sada prokomentarisala ovaj svoj gest i priznala šta je rekla Ani, dodavši da su se te večeri ludo proveli.

Zorica Brunclik

Pink printskrin

 

- Ja sam veliki veseljak, iako ne pijem. Miroljub mi je sto puta rekao: ajde bre ženo popi nešto, a ja kažem ne ne ja sam dovoljno luda i bez toga. Ana je imala dekolte i bio je izazovan i onda kada sam videla, pomislim: sram te bre bilo u tim godinama. Onda sam odlučila to malo pokrijem, istapaciram sa parama a onda, pošto se ona nije bunila krenuo je Miroljub, a onda se još nije bunila, pa sam rekla dublje gurni. Ludo smo se proveli - istakla je Zorica za Blic.

Ovaj moćnik je pomogao Zorici Brunclik

Folk zvezda Zorica Brunclik, uprkos velikoj popularnosti, ostala je veoma prizemna i nikada nije krila ko je bio tu kada je počinjala karijeru.

Zorica nam je pre nekoliko godina priznala da je prošlost asocira na veliku nemaštinu, pomoć joj je tada bila preko potrebna, a onda je otkrila i ko joj se našao u nedaći.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading