OVAJ MOĆNIK JE POMOGAO ZORICI BRUNCLIK! Otkrivena tajna stara 50 godina, zna ga cela Srbija, ni ne slutite o kome se radi!
Printscreen

Folk zvezda Zorica Brunclik, uprkos velikoj popularnosti, ostala je veoma prizemna i nikada nije krila ko je bio tu kada je počinjala karijeru.

Zorica nam je pre nekoliko godina priznala da je prošlost asocira na veliku nemaštinu, pomoć joj je tada bila preko potrebna, a onda je otkrila i ko joj se našao u nedaći.

- Rodila sam se sa željom da volim da pevam, nije bilo trenutka u kom sam odlučila da će to biti moje opredeljenje, jednostavno, muzika je živela u meni. Po maminoj priči, tek što sam prohodala stajala sam na šamlici i pevala. S obzirom na to da potičem iz vrlo siromašne porodice, mi nismo imali radio, ali su imale komšije, pod čijim prozorom sam često slušala muziku, čak i zimi naš je prozor bio otvoren da bih čula melodije - otkrila nam je jednom prilikom Zorica i priznala da je upravo Bora Spužić Kvaka taj koji joj je olakšao put do zvezda.

OVAJ MOĆNIK JE POMOGAO ZORICI BRUNCLIK! Otkrivena tajna stara 50 godina, zna ga cela Srbija, ni ne slutite o kome se radi!

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Išla sam sa njegovom ćerkom u školu i bio je jedini koji mi je pomogao u trenutku kada nisam imala ništa i ja mu to nisam zaboravila, a on, negde gore na nebu, to zna. Brinuo se najviše o mom stomaku, da ne budem gladna i odveo me u robnu kuću da kupim odeću, da mi ne bude hladno. Čuo me je da pevam, ali mislim da u tom trenutku nije verovao da mogu da izrastem u zvezdu kakva sam danas - pričala je pevačica i dodala:

- Kao devojčica, nastupala sama na raznim muzičkim takmičenjima i audicijama, ali nikada nisam pobedila. Tada su poznati bili u žiriju i samo sam htela da me čuju. Mnogi koji su tada pobedili nisu nikada uspeli da imaju karijeru poput moje, što ovi mladi treba da zapamte. Bog i detalj po kojem će te pamtiti su ključ za uspeh - rekla je Zorica jednom prilikom za Alo!.

Kemiš gurao Ani Bekuti bakšiš u dekolte

Pevačica Buba Miranović nedavno je oženila sina Filipa Bosiljčića, a pored porodice, među gostima su se našle i njene brojne kolege. 

Zorica i Kemiš, Ana Bekuta i Zorica Marković prisustvovali su veselju koje je organizovala njihova koleginica.

Ana Bekuta se u jednom trenutku "latila" mikrofona i otpevala stihove "Kad imam, ja dajem, kad nemam, ja prosim" svog čuvenog hita "Sve sam stekla sama", a Zorica Brunclik se latila novčanika pa koleginici grudi okitila sa 100 evra.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading