Jelena Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Muzička zvezda Jelena Karleuša izjavila je juče tokom izbora za Mis Srbije da je glumica Snežana Savić, po njenom mišljenju, najlepša Srpkinja.

Jelena je takođe rekla daje Snežana "Monika Beluči pre Monike Beluči", što je izazvalo reakcije, a sada se oglasila i sama Savićeva.

Snežana je otkrila da je poznavala njenu majku Divnu i da je Jelenu oduvek izdvajala i smatrala za osobu sa najviše stila na estradi, te dodala da pleni gde god da se pojavi.

Karleušu su ove reči veoma dirnule, uzevši u obzir i period u kom se nalazi, te se ponovo oglasila na svom Instagramu i uputila Snežani reči koje, smatraju mnogi njeni pratioce, nikada i nikome nije izgovorila niti napisala, makar ne javno.

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

- Kako je lepo rekla... Inače, kad je već spomenula  moju mamu, setila sam se kako je Divna pričala da je Snežana i jedna od najduhovitijih žena koje je upoznala i još puno puno lepih opisa za nju. Volim žene kao što je Snežana Savić, urođena damska nežnost, smirenost, maniri, ton glasa, arhaična lepota, one su izumiruća vrsta, potisnuta pred najezdom mutant kornjača. Skoro sam pa sigurna da žene kao ona u ovom društvu ne mogu biti srećne ni dovoljno voljene - napisala je Jelena Karleuša na svom Instagram nalogu.

Karleuša saopštila da se razvodi od Duška

Pop diva Jelena Karleuša pojavila se sinoć na izboru sa Miss Srbije i oduševila stajlingom.

Jelena je pozirala okupljenim fotoreporterima, a onda i porazgovala sa sedmom silom o udarnim temama na estradi, ali i svom privatnom životu.

Karleuša je tom prilikom i potvrdila da je u zvaničnom procesu razvoda od Duška Tošića, kao i da će sve biti sporazumno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Vesna

21.06.2024 06:19

Eto , dozivesmo i to ! Karleusa konacno rekla nesto lepo za nekoga !!!

Ivana

21.06.2024 07:06

Slazem se za sve sto je napisano u tekstu, BRAVO za obe.........