Snežana Savić
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Muzička zvezda Jelena Karleuša izjavila je juče tokom izbora za Mis Srbije da je glumica Snežana Savić, po njenom mišljenju, najlepša Srpkinja.

Jelena je takođe rekla daje Snežana "Monika Beluči pre Monike Beluči", što je izazvalo reakcije, a sada se oglasila i sama Savićeva.

Snežana je u prvi mah bila iznenađenja ovih rečima, a potom se Jeleni i zahvalila, istakavši da je Karleuša uvek plenila svojim izgledom.

- Iznenađenje i za mene, hvala joj lepo! Poznavala sam njenu majku Divnu, a znam i nju iz vremena kada je počinjala karijeru. Oduvek sam izražavala simpatije prema njoj, a tek sada... kada je već velika zvezda. Oduvek sam je izdvajala i smatrala je osobom koja ima najviše stila na estradi. Čak sam i jednom prilikom, negde u društvu, rekla: "Šteta što nju ne pošaljemo na 'Evroviziju!'" Jelena pleni svojim izgledom gde god se pojavi, i to ne može niko da ospori. Smatram da je sve to negde uzvratno... Čudno je to, znate... to su neke energije da, kada se vama neko dopada u smislu izgleda, onoga što radi i kako to radi, eto uvek dobijete određeni "fidbek" - rekla je Snežana za "Informer".

Karleuša saopštila da se razvodi od Duška

Pop diva Jelena Karleuša pojavila se sinoć na izboru sa Miss Srbije i oduševila stajlingom.

Jelena je pozirala okupljenim fotoreporterima, a onda i porazgovala sa sedmom silom o udarnim temama na estradi, ali i svom privatnom životu.

Karleuša je tom prilikom i potvrdila da je u zvaničnom procesu razvoda od Duška Tošića, kao i da će sve biti sporazumno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading