ĐINA DŽINOVIĆ NE STAJE SA ESTETSKIM ZAHVATIMA Ima samo 20 godina, a ovo je spisak svih intervencija koje je radila do sada
Printscreen

Ćerka Meline i Harisa Džinovića veoma je aktivna na društvenim mrežama gde često deli trenutke iz svakodnevice. 

Đina je sada posetila kliniku za ulepšavanje kako bi povećala usne, a krajnji rezultat je podelila javno. Đina se prvo snimila kada je napuštala kliniku, a onda je usne uslikala dok se vozila i pokazala ih u krupnom planu.

Đina

Foto: Printscreen/instagram

 

Džinovićeva je do sada ubrizgala preko 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije, a pošto je imala problem sa viškom kilograma, gde joj nisu pomogli redovni treninzi i zdravija ishrana, ostala su joj "udubljenja na kukovima".

Đina

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona je problem kukova "uklonila" tako što je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Đina

Foto: Printscreen/instagram

 

Priča se da je mlada influenserka takođe korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije, a sudeći po komentarima izgleda je ugradila i silikone, ali Đina to još uvek nije potvrdila.

ĐINA DŽINOVIĆ NE STAJE SA ESTETSKIM ZAHVATIMA Ima samo 20 godina, a ovo je spisak svih intervencija koje je radila do sada

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofalne probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je. Dohvatio me je između ostalog i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - rekla je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Telegraf 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading