Haris, Melina i Đina
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Đina Džinović bila je ranije veoma bliska sa svojom majkom Melinom, i redovno je posećivala njen novi dom na Novom Beogradu, u jeku razvoda od Harisa.

Međutim, njihovi odnosi su zahladneli, što je dovelo do toga da Đina otprati majku na društvenim mrežama, što je izazvalo mnogo pažnje u javnosti. Sada, izgleda da su se stvari promenile i majka i ćerka su ponovo u dobrim odnosima.

Nedavno je Đina posetila poznati butik svoje majke i javno tagovala Melinu.

Tom prilikom, isprobala je posebnu haljinu koju joj je majka spremila i pozvala je da je proba, a u komentari su mnogi istakli da joj ovakva haljina baš i ne priliči, budući da ima tek 20 godina.

Haljina je bila u sivoj nijansi i imala je provokativan dizajn sa velikim prorezom koji je isticao grudi i stomak.

Podsetimo, Melina Džinović, poznata modna dizajnerka, nedavno se razvela od poznatog pevača Harisa Džinovića, sa kojim je provela više od dve decenije u ljubavi, od čega 10 godina u braku. Par ima sina Kana i ćerku Đinu.

Melina smuvala biznismena 

Bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša, ali kako je Alo! ekskluzivno saznao, kreatorka je svoj dve decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika. 

Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom

Haris zaplakao u kafani

Koliko mu je raskol u porodici i razvod od modne kreatorke teško pao, gotovi i činjenica da je Haris, tokom nastupa u jednoj kafani, pevajući tužne balade, u jednom trenutku i zaplakao

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading