Darko Lazić
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Poznato je da je folk pevač Darko Lazić rođen 1991. godine, kao i to da ima dvoje dece, ćerku Lorenu i sina Alekseja, a njegova supruga Katarina čeka devojčicu.

Nakon što se u medijima pojavila vest da se njegova majka Branka tajno venčala za biznismena Dragana Paunovića, porodica poznatog pevača ponovo je u žiži interesovanja.

Mladoliki izgled njegova majke svi komentarišu, naročito nakon venčanja njega i Katarine, kada su sve oči ponovo bile uprte u porodicu.

Mnogi su se zapitali koliko zapravo Branka ima godina, a jednom prilikom je njen prijatelj otkrio da je rođena verovatno 1974. godine, ali nije bio siguran, pa je naveo da bi mogla biti čak i 1973. godište.

"Darko zbog majke svog pokojnog oca krije da se Branka udala"

Pre nekoliko dana je u javnosti odjeknula vest da se majka Darka Lazića, Branka, tajno udala za biznismena Dragana Paunovića. 

Nakon što je Darko besan demantovao te navode, oglasio se Dragan, koji je potvrdio venčanje i otkrio sve detalje, a nakon njega oglasila se i Branka, koja je sve ponovo demantovala, pa ponovo Dragan, koji je obelodanio dokaze da je do venčanja došlo, a na kraju i Darko, koji je istakao da ne razume zašto on traži reklamu preko njegovog imena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading