Marija Šerifović sa sinom
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Marija Šerifović dobila je sina Maria krajem prošle godine putem surogat majke. 

Pevačica svaki slobodan trenutak koristi u uživanju sa naslednikom, a često na društvenim mrežama objavljuje trenutke sa Mariom. 

Ipak, pevačica još nijednom nije javno pokazala sina, a sada je u emisiji otkrila kako on zapravo izgleda. 

Šerifovićeva se u emisiji pojavila sa košuljom koja za nju ima jaku simboliku, kada je i objasnila da print na košulji simbolizuje majku i sina. 

- Jeste... Mario je smeđ! Jedno oko je plavo, drugo zeleno, nešto mu se te oči menjaju. Baka mu je imala takve oči - otkrila je Marija, a publika u studiju je oduševljeno reagovala. 

Marija Šerifović

Printscreen

 

Pevačica je otkrila da se u ulozi majke odlično snašla. 

- Sjajno, rekla bih! Možda je bolje da ja ne govorim o tome, već svi ovi ljudi oko mene i ove silne majke. Meni je sjajno, meni je super! Imam jednu fotografiju iz Los Anđelesa, Mario ima možda 70 sati, ja ležim na leđima, prekrstila ruke i gledam ovako u njega i slušam Konstraktu "I šta ćemo sad?!" (smeh). Sve šale na stranu, stvarno uživam u svakom danu, svakoj sekundi i vazda mi zauvek nedostaje, to majke znaju tako da, požurimo - istakla je, a posebno je zanimljivo to da niko, dok Marija nije obelodanila da je dobila sina, nije znao na kakav se korak odlučila.

Marija Šerifović sa sinom

Foto: Printscreen/instagram

 

Marija: "Njegov otac je strašan dasa" 

Pop zvezda gostovala je u "Ami G šou" kod Ognjena Amidžića, gde je usled unakrsnih pitanja pristala da kaže ponešto o muškarcu na kojeg će verovatno Mario sutra ličiti.

Na osnovu tizera koji se pojavio na Instagramu i izjave zvezde zaključuje se da je reč o muškarcu za kojim mnoge žene žude.

- Strašan dasa, evropejac - kazala je Marija, a potom se osvrnula na vaspitavanje naslednika.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading