Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Vest da se Haris Džinović i Melina Džinović razvode, ostavila je javnost bez teksta, a o istom se i dalje priča.

Par je tačku na brak stavio jako brzo, a Haris ističe da je spreman na novu ljubav, iako ima određene zahteve.

- Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav - rekao je Haris za "Prvu".

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Haris je otkrio i da zna svašta da radi, a spomenuo je i šivenje.

- Ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je uveče, a sve ostalo vreme sam slobodan - rekao je Haris nedavno.

- Ja kad kuvam kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano - priznao je Haris za Blic jednom prilikom.

Melina smuvala biznismena 

Bura oko razvoda Meline i Harisa Džinovića nikako da se stiša, ali kako je Alo! ekskluzivno saznao, kreatorka je svoj dve decenije dug brak okončala zbog jednog od najpoželjnijih srpskih moćnika. 

Kako izvor za Alo! tvrdi, Melina već pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Cojle

18.06.2024 20:52

Sto više pametuješ, sve mi je jasnije sto te je ostavila. Cudi me da nije otišla mnogo ranije. Najbolje kupi ženu robota i nemaj brige.