Mustafa Hrustić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube

Na Jutjubu se 5. juna prošle godine pojavio snimak Mustafe Hrustića, talentovanog mladog čoveka iz Bosne i Hercegovine, koji je ostao bez doma, jer nema novca da plaća kiriju.

Iako su mu mnogi predviđali odličnu karijeru i uspeh, nažalost, završio je u šatoru pod mostom, na zeničkoj petlji. Sa sedam godina ostao je bez roditelja, kada je i počeo da peva i bori se za život.

Sa bratom je živeo u stanu, iz kog je morao da se iseli zbog nedostatka novca, a nakon što je Marija Šerifović videla njegov snimak, odlučila je da mu pomogne, kako ona, tako i mnogi drugi.

Mustafa Hrustić

Foto: Youtube

 

Tada mu je Marija Šerifović platila kiriju za godinu dana, obezbedila mu posao, a on je isti napustio i nedugo nakon toga se oženio.

Mustafa se preselio kod supruge Dž.O u mesto Zavidoviće, a upoznali su se preko društvene mreže Fejsbuk.

Mustafa i njegova supruga sa još troje dece žive u Dženitinoj kući koja nije dovršena. Mustafa je prihvatio Dženitinu decu i kako je ona izjavila, gleda ih kao svoje. Teško žive, ali se ne žale.

- Ja prosim, Mustafa peva i tako radimo i nešto zaradimo - kazala je tada Dženita.

Mustafa je otkrio i da je svoju prvu platu dobio radeći na bazenu, ali samo nakon mesec dana rekli su mu da se bazen navodno zatvara jer žele graditi zatvoreni bazen i tako je ostao bez posla.

- Čestitam joj i želim sve najbolje. Ona se jedina javila od svih pevača i pevačica -rekao je Mustafa tada.

Podsetimo, nakon što je Mustafa otkrio da je navodno isteran iz stana koji je platila Marija, odlučila je da progovori vlasnica stana, te je otkrila strašne stvari.

Izvesna Saliha tvrdi da je snimanje ispod mosta bila gluma da se narod sažali i da mu se donira novac. Ona takođe ističe da je namerno bio jako neuredan, kao i da je laž lokacija gde sada živi sa ženom i njenih troje dece.

Ona tvrdi da je Mustafa "neradnik, lažov, kockar i alkoholičar", kao i da je sve planski odrađeno da se narod širom regiona nasamari.

Mustafa se još uvek nije oglasio povodom ovih navoda, piše "pressmediabih".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading