SAD BAR NE PRIČAJU DA JE RUŽAN MALI I DEBEO! Naša manekenka prvi put progovorila o misterioznom suprugu
Printscreen Instagram

Manekenka Ivana Korab danas je prisustvovala humanitarnoj akciji na fudbalskom terenu. Tom prilikom se osvrnula na svoj privatni život i podelila detalje koji su do sada bili nepoznati javnosti.

- Na roditeljima je da izaberu šta će njihova deca da gledaju, lako je kriviti druge, ti se bavi svojom decom i šta prate na društvenim mrežama. Ja sam svoju decu naučila da imaju potrebu da pomognu, to treba da bude normalno svima. Humanost je generalno najbitnija u društvu, da jedni druge podržavamo - rekla je Ivana, pa nastavila:

- Uuu, jesam stroga majka, možeš da mi se popneš na glavu, ali neke discipline moraju da se znaju. Suprug je popustljiviji, moraju neke granice da se znaju, a ne da posle budu obesna i razmažena deca, kao jao pusti mali je. Dete sa tri godine mora da zna da kaže, dobar dan, hvala, doviđenja, izvolite, moj sin neće biti nevaspitan.

- Najteže mi pada da budem stroga, da budem istrajna i da ne popustim kad treba. Volela bih da imam ćerku, ali nisam sigurna, nikad se ne zna. Matea sam dobila iz trećeg, a Nou je iz petog pokušaja vantelesne oplodnje. Ta količina hormona i svega... nisam imala baš lagan put, iz ove perspektive baš teško, pre ću da usvojim dete, jer decu stvarno obožavam. Suprug je lud i on podržava ludaka - rekla je Ivana, pa prokomentarisala to što je javnost pre neki dan imala priliku prvi put da vidi njenog supruga, kog je krila od javnosti:

- Sad bar ne pričaju da je ružan, mali i debeo - rekla je Ivana.

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading