Sanja Vučić
Foto: Promo/Foto: privatna arhiva

Kako tvrde domaći mediji, Sanja Vučić, kupila je stan od 270.000 evra na Vračaru.

Kako dalje navode Sanjina luksuzna nekretnina u elitnom delu prestonice ima 90 kvadrata i rađena je po njenom ukusu.

- Sanja je za stan štedela godinama. Još dok je bila u popularnoj ženskoj grupi ostavljala je novac sa strane kako bi jednog dana sebi obezbedila krov nad glavom. Od kada se iz Kruševca preselila u Beograd, ona je bila podstanar. Prijatelj joj je pomogao da kupi stan u izgradnji. Za kvadrat je izdvojila 3.000 evra, a pošto stan ima 90 kvadrata iskeširala je 270.000 evra - rekao je izvor za Informer ranije.

sanja vučić

Sanja Vučić, printscreen Instagram

 

- Stan ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu. Jednu spavaću će verovatno da pretvori u radnu sobu, u kojoj će da piše muziku. Zgrada ima portira i kamere, ali i privatan parking za stanare - ispričao je još izvor tada, a Sanja se za Instagram snimala iz svoje luksuzne nekretnine.

Dok je trenirala na kućnom biciklu, pevačica se snimala za Instagram i svojim pratiocima otkrila deo svog novog doma - dnevni boravak i kuhinju.

Prostorija je veoma prostrana, a u sredini sobe nalazi se klavijatura i dve gitare, što sugeriše da mlada pevačica tu provodi najviše vremena.

Na radnom delu kuhinje ističe se veliki buket cveća, a ceo stan odiše nežnim, svetlim tonovima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading