Ceca Ražnatović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Svetlana Ceca Ražnatović juče je napunila 51. godinu, a jedan među prvim njenim rođendanima koji estrada pamti bio je 18.

Ceca je u spotu za pesmu "Hej, vršnjaci" pokazala kako je proslavila punoletsvo, a može se reći i da je spot prava "vremenska kapsula" jer datira iz 1991. godine.

Žurka je bila u jednom beogradskom restoranu na Dorćolu koju je organizovao njen tadašnji menadžer Vlada Perović, koji je bio i vlasnik tog lokala.

- Bilo je 1000 ljudi, zaklali smo vola, a Ceca je pevala celu noć! Kroz "Dunavski cvet" su prošli Zorica Brunclik, Kemiš, Halid Muslimović, Halid Bešlić, Boban Zdravković... Pa, na otvaranju restorana Tozovac i "Zlatne strune" svirali su punih sedam dana! Sećam se i kako mi je jedno veče Vesna Zmijanac baš u "Cvetu" rekla: "Večeras dolazi jedan Dorćolac. Ubija kako peva". Bio je to Džej. Kada je krenuo embargo, nije više bilo da se nabavi mazuta, nisam mogao da grejem restoran, i ja zatvorim "Dunavski cvet" - rekao je Perović.

Okupila pola estrade

Inače, Ceca je tada već bila popularna i na pragu velike karijere, pa se na proslavi okrupio estradni krem, od Šabana Šaulića, Zorice Brunclik, Kemiša, Vere Matović, Biljane Jevtić, Branke Sovrlić, Mire Škorić, harmonikaša Mirka Kodića i drugih.

Torta je bila ogromna, na četiri sprata, sa belo-crvenim detaljima i Cecinim koju je slavljenica isekla u prisustvu legendarnih pevača i pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading