Ceca i Dragana
Foto: Printscreen/Instagram

Dragana Mirković i Ceca Ražnatović godinama nisu razgovarale, a godinama se nisu ni sretale.

Ipak, 2018. godine Dragana i Ceca srele su se na snimanju novogodišnjeg programa Radio televizije Srbije.

Nakon nelagodne konverzacije, Ceca je za domaće medije govorila o odnosu sa koleginicom.

- U tom snimku se slabije čujem, jer sam bila u prolazu. Vraćala sam se sa snimanja, a Dragana je sedela pored moje garderobe. Tuda sam morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada neko godinama indirektno negativno komentariše i proziva na jako ružan, perfidan način, usput prozivajući i moju porodicu i mene i karijeru, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom joj je bilo i uzvraćeno - izjavila je Ceca i dodala:

- Sa druge strane, videla sam neke naslovne strane... Niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da nekome bude kriv za sunovrat iste. Dotičnoj koleginici želim sve najlepše, da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini - rekla je Ražnatovićeva tada.

Dragana se obratila Anastasiji Ražnatović

Anastasija Ražnatović i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj, nedavno su se tajno venčali u vili na Dedinju.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj objavili su tada na društvenim mrežama fotografije sa intimne ceremonije na kojima se može videti koliko je sve bilo bajkovito, a pevačica Dragana Mirković sada se oglasila tim povodom.

Naime, Dragana Mirković, iako godinama nije pričala sa Cecom Ražnatović, direktno se obratila Anastasiji i čestitala joj venčanje.

- Sve najlepše od srca - napisala je Dragana i stavila emotikon srca, a mreže su se odmah usijale.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading