Baka Prase
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, i jutjuber Baka Prase javno su zaratili.

Naime, Vojaž je nedavno pokrenuo privatan biznis u okviru kog proizvodi ledene čajevime, a sada je Baka Prase javno kritikovao njegov proizvod.

Podsmevajući se reperu, jutjuber je sok uporedio sa gelom za tuširanje, a Vojaž mu nije ostao dužan.

Baka Prase

Foto: Printscreen/instagram

 

- Burazeru, to što je tebi propao biznis, ne treba da prozivaš tuđe. Inače, kako idu restorani? - napisao je Vojaž na svom Instagram nalogu.

Bakini restorani zatvoreni 

Inače, Baka Prase je pokrenuo nedavno privatan biznis i otvorio nekoliko restorana brze hrane "Kod bake", međutim, oni su mahom zatvoreni.

Podsetimo, njihov sukob nastao je 2020. godine, te je Baka tada Vojaža nazivao Blamažom, a reper je kasnije tvrdio da je dobijao i pretnje.

- Sukob je izbio jer sam rekao da jutjuberi ne mogu da prave muziku kao muzičari. Bogdan je iskoristio tu moju izjavu i oblikovao je u svom klipu onako kako mu odgovara i od toga ubirao preglede. Glupo je što je to uradio na jedan prost i nekulturan način. Osećao sam se glupo kada je ta, nazovi pesma, objavljena na Jutjubu. Kako drugačije da se osećam kada me neko proziva i pljuje dok to gledaju milioni ljudi i smeju se - rekao je Mihajlo tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading