Ceca na snimanju ZG
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Svetlana Ražnatović, odnosno samo Ceca, na estradnoj sceni je prisutna  već 36 godina - više od polovine svog životnog veka.

Ceca danas puni 51. godinu, a karijeru je počela kao Svetlana Veličković, čuvenim hitom "Cvetak zanovetak".

Ceci je najvažnije da joj je porodica na okupu, te je to njen najbolji i najvredniji poklon, koji je čini sretnom i zadovoljnom ženom.

Anastasija je nekoliko dana u Beogradu, a produžila je boravak kako bi mami proslavila rođenda prenose domaći mediji.

- Pre nekoliko dana je već izabrala poklon koji će joj danas predati. Ceca ima sve, ali se Anastasija potrudila da to bude pravo iznenađenje. Slavlje će biti upriličeno u vili - kaže izvor za domaće medije.

Balkanska zvezda najavila jednu stvar, nikada ne biste pogodili koliko godina puni!

Kako će Cecu iznenaditi njena deca, unuci, snaha i zet, brzo će se znati, a i danas se prepričavaju kako su joj 44. rođendan čestitali Anastasija i Veljko.

Ceca

Foto: Alo!

 

- Blistaj, blistaj, zvezdo najveća! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove, uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan, i znam da ćemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka -napisala je Anastasija, dok je Veljko tom prilikom doveo trubače na maminu žurku, a više o tome pročitajte ovde. 

Alo! / Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading