Ceca
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo!

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Svetlana Ražnatović, odnosno samo Ceca, na estradnoj sceni je prisutna  već 36 godina - više od polovine svog životnog veka.

Ceca danas puni 51. godinu, a karijeru je počela kao Svetlana Veličković, čuvenim hitom "Cvetak zanovetak". Objavila je 16 albuma, koji su prodati u sedam miliona primeraka, što je čini jednom od najprodavanijih srpskih izvođača svih vremena.

Ceca

Foto: Alo!

 

Njeni koncerti 2006. i 2013. na Ušću drže rekord i na prvom mestu su najposećenijih na svetu ikad. Pritom, prošle godine je postala najmlađa dobitnica nagrade za životno delo na Saboru narodne muzike Srbije.

Prošlogodišnji, jubilarni rođenan je proslavila s najbližim, iako je danima planirala gala slavlje. Od te ideje je odustala zbog tragedije, koja se dogodila dve nedelje ranije kada je njena ćerka Anastasija izgubila bebu u petom mesecu trudnoće.

Na kraju je rođendan dočekala na ulici, i to u pižami, jer su je njeni najbliži u ponoć iznenadili vatrometom, balonima i cvećem. Sutradan su se okupili na svečanom ručku u vili na Dedinju.

Ove godine je najavila specijalno iznenađenje s Željkom Joksimovićem, s kojim je snimila duet, što je njene ukućane učinilo srećnim.

Veljko Ražnatović

Foto: PrivatnaArhiva

 

Kako će Cecu iznenaditi njena deca, unuci, snaha i zet, brzo će se znati, a i danas se prepričavaju kako su joj 44. rođendan čestitali Anastasija i Veljko.

Blistaj, blistaj, zvezdo najveća! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove, uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan, i znam da ćemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka -napisala je Anastasija, dok je Veljko tom prilikom doveo trubače na maminu žurku.

Digla se bura u Bosni zbog Cece

Ceca Ražnatović bila je mentorka ovogodišnjoj pobednici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". 

Kao i svake godine, pobednički koncert održava se u rodnom mestu pobednika, a većina se nakon održanog finala pitala da li će Ceca nastupiti u Tuzli zajedno sa Šejlom. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Циле

14.06.2024 09:13

Са ботоксом, горе ,доле, и мека је и ми ни да финансије дозвољавају