Ceca Ražnatović
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Ceca Ražnatović bila je mentorka ovogodišnjoj pobednici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". 

Kao i svake godine, pobednički koncert održava se u rodnom mestu pobednika, a većina se nakon održanog finala pitala da li će Ceca nastupiti u Tuzli zajedno sa Šejlom. 

Ovo je izazvalo mnogobrojne komentare korisnika društvenih mreža, koji smatraju da je ovo pravi trenutak da Ceca zapeva u Bosni i Hercegovini, a najpre u Sarajevu, gde se Šejla muzički obrazovala.

 - Da li je to konačno došao momenat da Ceca zapeva u Sarajevu?", "Kad počinje prodaja Cecinih karata za sarajevsku Zetru?", "Oo, da li čemo konačno dočekati Cecu u Sarajevu? - pisali su obožavaoci na društvenoj mreži Iks.

Ceca, koja je dugi niz godina na meti bosanskih napada, nije decenijama održala nijedan koncert, iako tamo ima mnogo fanova.

Ceca: "Koncert je najmanje bitan" 

Danima se spekulisalo da li će Ceca otići na Šejlin pobednički koncert u Tuzlu u slučaju da ona odnese pobedu, a sada kada se to i desilo, Ražnatovićeva se osvrnula na te navode.

- Večeras se sve ovo izdešavalo kako se izdešavalo, nije da se nije očekivalo da se ne lažemo. Sada ćemo da vidimo, da se dogovaramo šta ćemo. Da li će biti koncert u Tuzli ili neće, to je najmanje bitno. Najbitnije je da ta devojka, mlada žena napravi karijeru, dobije pravu pesmu. Bosna je odradila svoje, region je odradio svoje, nagradio je po pravdi. Tako i treba zaista da bude, svaka čast svima, ne želim nikoga da uvredim, to mi nije namera. Ali, ako pričamo pošteno, to dvoje ljudi su zaista zaslužili da budu broj jedan i broj dva. Drago mi je da publika ima sluha, da čuje i da zna šta valja. Srećna sam, ovo je Božija pravda, apsolutno - kazala je folk diva za "Grand".

Alo/Kurir

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragi

11.06.2024 13:58

Srbi nisu ljigavci poštuju pravo i pravdu