Dara bubamara
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Dara Bubamara danas živi u luksuzu, a nekada je bilo potpuno drugačije.

Bubamara je jednom prilikom otkrila da je njena majka morala da pozajmljuje novac kako bi je slali u Beograd na audicije.

Pevačica je ispričala da je njena majka šila stvari i uzimala garderobu od Darinih drugarica da bi imala šta da obuče za neka pojavljivanja, a koju je kasnije vraćala, kao i pozajmljen novac sa svih strana.

- Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona - pričala je Dara u emisiji "Iz profila".

Pevačica je istakla da njene roditelje finansijska kriza nije sprečila da joj pomognu da ostvari svoje snove.

- Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju. Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: "Nemamo para, ne možeš da pevaš", nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo.

Mesečno zarađujemo 4.300 evra

Prema izveštaju iz Agencije za privredne registre kažu da je firma Dare Bubamare "Koksinel" iz Novog Sada, preko koje posluje kao estradni umetnik, tokom 2023. imala ukupnu zaradu od oko 73.800 evra.

Ovo je bruto zarada od koje je pevačica morala da plati troškove poslovanja, poput plata saradnicima, amortizacije, utrošnje goriva i slično. Dara je za to izdvojila 15.150 evra, a porez državi platila je u iznosu od 7.000 evra.

Prijavila je i sitnije rashode, poput negativne kursne razlike, pa je tako Bubamari na kraju čisto ostalo 51.800 evra.

Kada se neto iznos podeli na 12 meseci, dolazimo do mesečne zarade od 4.300 evra.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading