Dara bubamara
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Dara Bubamara neretko se pohvali svojim novim intevticijama, luksuznim stanovima i automobilima, a sada je otkriveno kolika je pevačicina mesečna zarada.

Prema izveštaju iz Agencije za privredne registre kažu da je firma Dare Bubamare "Koksinel" iz Novog Sada, preko koje posluje kao estradni umetnik, tokom 2023. imala ukupnu zaradu od oko 73.800 evra.

Ovo je bruto zarada od koje je pevačica morala da plati troškove poslovanja, poput plata saradnicima, amortizacije, utrošnje goriva i slično. Dara je za to izdvojila 15.150 evra, a porez državi platila je u iznosu od 7.000 evra.

Dara bubamara

Foto: Ataimages

 

Prijavila je i sitnije rashode, poput negativne kursne razlike, pa je tako Bubamari na kraju čisto ostalo 51.800 evra.

Kada se neto iznos podeli na 12 meseci, dolazimo do mesečne zarade od 4.300 evra.

Podsetimo, Dara se nedavno pohvalila da je kupila još jednu nekretninu, ne navodeći gde i koliko je istu platila.

Dara izvređala Slobu Radanovića

Pevačica Dara Bubamara poznata je kao neko ko otvorerno komentariše svoje kolege, a ovoga puta našla se u centru skandala nakon što je izjavila da joj je mladi kolega Sloba Radanović ukrao pesmu.

Ona je nedavno gostovala u jednom podkastu u kome je javno progovorila o sukobu sa Slobom i otkrila da joj je krivo što je Sloba pokazao pravo lice, te da vešto krije da podmeće nogu mladim i novim izvođačima koji tek stupaju na scenu. 

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading