Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nedavno je Jovana Jeremić gostovala u jednom podkastu gde je iskreno govorila o svojoj ćerki Lei. 

- Ona nije želela da priča do 3 i po godine, a to je bio vid njenog otpora jer sam je ostavljala. Moram da kažem da mi nije žao što se to tako desilo jer ni ona, ni ja danas ne bismo bile tu gde smo. Ona se stabilizovala, a ja sam ispravila svoje greške u roditeljstvu. Ona je sposobna, može da radi sve sama - rekla je Jovana pa je priznala

- Ja svoje dete nikada nisam poredila ni sa jednim drugim detetom. Nisam to volela ni meni da rade, a ne ja njoj. Moja majka se puno sekirala, u početku je bilo pitanje da li je ona normalna, da li ima sindrom, a kada se to ustanovilo, znala sam da je lenjost, pa sam čekala trenutak. Najviše sam plakala kada sam morala da radim, nehumano je bilo da ja radim jutarnji, pa spavam četiri sata, pa se vraćam da radim rijaliti, ja sam propustila odrastanje svog deteta, morala sam da radim, nije to bilo mojom voljom. Ja da sam to odbila, završila bih na ulici, moji mi nikada nisu pomagali, Voja... Voja je sada odličan, naučila sam ga da postane čovek. On je sada srećan ima devojku, koja je fenomenalna, i mnogo voli moje dete i hvala joj na tome - rekla je Jovana.

- Ona je moj najveći uspeh. Sada kada vidim svoje dete vidim jednu ličnost, koja ima stav, koja zna šta želi, šta ne želi. - rekla je Jovana u podkastu "Bez ljutnje, molim".

Uništene prostorije, Jovana i Dragan se hvataju za glavu!

U pogonu pekare AS, čiji je vlasnik dečko voditeljke Jovane Jeremić - Dragan Stanković, izbio je požar danas u jutarnjim satima.

Jovana Jeremić

Foto: Ilustracija

 

Nadležni organi su trenutno na terenu i ispituje se uzrok požara. Ovo je treći po redu požar u pekari poznatog srpskog privrednika Dragana Stankovića, a više o tome pročitajte ovde.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading