Darko sa ćerkom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U javnosti se pojavila informacija da je bivša žena Darka Filipovića u drugom stanju, a sada se tim pvoodom oglasio i pevač.

Darko je istakao da je čuo i da se Jasmina porodila, a kako navodi ona ga uopšte ne zanima.

- Ne pratimo se na mrežama, ne pratim je nigde, mene ona ne zanima. Čuo sam i da se porodila, poštujem je samo zato što je majka mog deteta, to je sve - rekao je kratko Darko koji je bio vidno raspoložen.

Na pitanje da li se čuje sa bivšom ženom, Darko nam je kratko rekao:

- Vrlo retko, čujem se sa ćerkom stalno i sa njom komuniciram - zaključio je Filipović.

Darka varala sa njegovim prijateljem

Inače, pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon što ga je prevarila sa njegovim prijateljem.

Njihova ljubav trajala je 12 godina, a njihova svadba bila je veoma raskošna i dugo se pričalo o njihovom gala veselju.

Naime, Darko i njegova tadašnja izabranica izgovorili su sudbonosno „da“ godinu i po dana nakon zabavljanja. Oni su hteli da venčanje bude u Beogradu, ali su se u poslednjem trenutku odlučili da svadbeno veselje naprave u Leskovcu, gde im je veliki broj prijatelja, kao i rodbina sa juga Srbije.

Nakon vesti da se Filipović razvodi od supruge, on nije hteo da govori o azlozima razvoda, a sve zbog njihove ćerke, ali je na kraju ipak otkrio da ga je prevarila sa drugarom.

– Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – izjavio je pevač tada.

Alo!/Blic

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading